Havit KB884l nasıl bir tercih?

Ensarİsmailll

Femtopat
Daha fazla  
Birkaç gün once Havit KB884l klavyesini aldım. (1700TL) doğru bir tercih yapmış mıyım? Süper kalteli bir klavye tabii ki de değil ama bence 1700 TL'ye beni 2 yıl civarı götürür diye düşünüyorum. Hotswap olması ömrünü uzatır diye düşünerek aldım ama alırken içindeki kontrolcüye bakmayı unutuum. Bu klavyenin kontrılcüsü kaç sene götürür.

Birkaç gün once Havit KB884l klavyesini aldım. (1700TL) doğru bir tercih yapmış mıyım? Süper kalteli bir klavye tabii ki de değil ama bence 1700 TL'ye beni 2 yıl civarı götürür diye düşünüyorum. Hotswap olması ömrünü uzatır diye düşünerek aldım ama alırken içindeki kontrolcüye bakmayı unutuum. Bu klavyenin kontrılcüsü kaç sene götürür.

Bende KB885l var alalı birkaç ay oldu alalı memnun edici şu an ama bilemiyorum ama daha iyi alternatifler vardır.

Öncelikle hayırlı olsun hocam. En azından hot swap özelliği olduğu için alınabilecek bir klavye ama şu anki fiyatlarını hak ettiğini düşünmüyorum, daha iyilerini de alabilirdiniz o civarlarda.

Kimisi berbat iade et diyor switchleri çöp diyor. Switchlerinin çok iyi kalite olmadığını klavyeden anşayan biri eline alınca direk anlıyor zaten. Aynı switch olmasına rağmen tüm tuşlarda ufacık bir hissiyat farkı oluyor. Şu anlık memnunum hotswap olmasından dolayı switchleri pek önemli değil benim için tek önemli olan kontorlcüsü. Switchlerin ömrü 50 yıl bile olsa 6 ay sonra kontrölcü bozulursa hiçbir anlamı kalmaz. Zaten bile isteye Razer Logitech gibi bilindik markalardan almak istemedim farklılık olsun deneyeyim diye. Bozulduğu zaman haala satışta olursa Wraith W75 alacağım inşallahh

Kimisi berbat iade et diyor switchleri çöp diyor. Switchlerinin çok iyi kalite olmadığını klavyeden anşayan biri eline alınca direk anlıyor zaten. Aynı switch olmasına rağmen tüm tuşlarda ufacık bir hissiyat farkı oluyor. Şu anlık memnunum hotswap olmasından dolayı switchleri pek önemli değil benim için tek önemli olan kontorlcüsü. Switchlerin ömrü 50 yıl bile olsa 6 ay sonra kontrölcü bozulursa hiçbir anlamı kalmaz. Zaten bile isteye Razer Logitech gibi bilindik markalardan almak istemedim farklılık olsun deneyeyim diye. Bozulduğu zaman haala satışta olursa Wraith W75 alacağım inşallahh
Benim tavsiyem iade etmeniz, kampanyalarla aynı fiyata akko fun60max alınabiliyor, kat ve kat daha iyi bir klavye.

Kimisi berbat iade et diyor switchleri çöp diyor. Switchlerinin çok iyi kalite olmadığını klavyeden anşayan biri eline alınca direk anlıyor zaten. Aynı switch olmasına rağmen tüm tuşlarda ufacık bir hissiyat farkı oluyor. Şu anlık memnunum hotswap olmasından dolayı switchleri pek önemli değil benim için tek önemli olan kontorlcüsü. Switchlerin ömrü 50 yıl bile olsa 6 ay sonra kontrölcü bozulursa hiçbir anlamı kalmaz. Zaten bile isteye Razer Logitech gibi bilindik markalardan almak istemedim farklılık olsun deneyeyim diye. Bozulduğu zaman haala satışta olursa Wraith W75 alacağım inşallahh.

Hocam hala kullanıyor musunuz nasıl memnun musunuz bende almayı düşünüyorum o klavyeyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı