Havit KB884l RGB red switch alınır mı?

Bütçe
2000

Gökalp Han

Centipat
Daha fazla  
Sizce Havit markasının KB884l model klavyesini öneriyor musunuz?
Şu an incehesap'da en uygun fiyatı ile satışta

Ürün inceleme videosu da bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim de bütçem bu fiyatlarda olduğu için sormak istedim.

Sizce Havit markasının KB884l model klavyesini öneriyor musunuz?
Şu an incehesap'da en uygun fiyatı ile satışta

Ürün inceleme videosu da bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim de bütçem bu fiyatlarda olduğu için sormak istedim.

Alinmaz. Daha uyguna Geeky GK65 ve birazdaha pahaliya Royal Kludge R65 cok daha iyi secenekler.

Kaliteli bir klavye degil. Sırf ekranı var diye 700 800TL edecek klavyeyi 2 kati fiyatina satiyorlar. Malzeme kalitesi yerlerde ve switchleri ciddi anlamda kotu.

Yerine bunlar tercih edilir.

Alinmaz. Daha uyguna geeky GK65 ve biraz daha pahaliya Royal Kludge R65 cok daha iyi secenekler.

Kaliteli bir klavye degil. Sırf ekranı var diye 700 800TL edecek klavyeyi 2 kati fiyatina satiyorlar. Malzeme kalitesi yerlerde ve switchleri ciddi anlamda kotu.

Yerine bunlar tercih edilir.

Geeky GK65 sade bir de hoşuma gitmedi. R65'te daha açık bir rengi olsa çok daha iyi olurdu, Royal Kludge iyi fakat ben beyaz, gri tarzı klavye bakıyorum. Mesela bu çok hoşuma gitti fakat önerir misiniz bilmiyorum.

Mad68 modelinde de yine anlattığım olay. Beyazı çok iyi fakat tuşlar üstünde değil, çok ilgin. Bir tasarım.

Bir de illa kablosuz olacak diye bir kural yok hocam.

Geeky GK65 sade bir de hoşuma gitmedi. R65'te daha açık bir rengi olsa çok daha iyi olurdu, Royal Kludge iyi fakat ben beyaz, gri tarzı klavye bakıyorum. Mesela bu çok hoşuma gitti fakat önerir misiniz bilmiyorum.

Mad68 modelinde de yine anlattığım olay. Beyazı çok iyi fakat tuşlar üstünde değil, çok ilgin. Bir tasarım.

Bütçe artarsa şuna bakıın o zaman. Switchleri gerçekten kaliteli.

Attigim klavyeler kablolu zaten hocam. Kablosuz iyi klavye yok bu butcede.

Royal Kludge'nin bu rengide var. Cok fazla secenek yok bu butcelerde zaten.

Bütçe artarsa şuna bakıın o zaman. Switchleri gerçekten kaliteli.

Bu nasıl önerir misiniz https://www.sinerji.gen.tr/royal-kl...-kablolu-gaming-klavye-rkr87-pro-gray-p-53134

VGN V87 klavyeside güzel fakat starry sky stoğu bitmiş. Yeniden stoklara gelir mi?

Attigim klavyeler kablolu zaten hocam. Kablosuz iyi klavye yok bu butcede.

Royal Kludge'nin bu rengide var. Cok fazla secenek yok bu butcelerde zaten.

Anladım hocam.

Hocam biraz nazlanma gibi olacak fakat bunun da rengi çok hoş değil.

Geri
Yukarı