Havit kulaklık önerisi

ribery26

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Ekonominin durumu belli fiyat performans mikrofonu iyi olan kablosuz oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Baktığım zaman en uygun fiyatlı Havit markası Havit içinden hangi modeli önerirsiniz? Başka marka varsa onlar da olur.

Şu anda kullandığım kulaklık.
Rampage RM-K7 Magnific 7.1 yaklaşık 4 senedir kullanıyorum aşırı memnundum fakat artık sürekli taşınmaktan falan dolayı kablo zarar gördü ve sağ tarafa ses ya çok az geliyor ya da hiç gelmiyor.

Ekonominin durumu belli fiyat performans mikrofonu iyi olan kablosuz oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Baktığım zaman en uygun fiyatlı Havit markası Havit içinden hangi modeli önerirsiniz? Başka marka varsa onlar da olur.

Şu anda kullandığım kulaklık.
Rampage RM-K7 Magnific 7.1 yaklaşık 4 senedir kullanıyorum aşırı memnundum fakat artık sürekli taşınmaktan falan dolayı kablo zarar gördü ve sağ tarafa ses ya çok az geliyor ya da hiç gelmiyor.
bütçe ?

@Agah gibi Cızırtı sorunu var diyenler oluyor, sende nasıl? Bende almayı düşünüyordum cızırtı beni soğuttu.
Cızırtıdan ziyade boşta çalışırken dip ses verebiliyor. Tıs sesi alabiliyor ancak kale alınacak kadar çok ve uzun süreli değil. Rahatsız olanı olur sevmeyeni olur orasına karışamam ancak bu fiyat bandında özelliklerine göre iyi bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Bütçe yetmezse 2002D modeline de bakılabilir.

Onda ses sürücüsü yok. 2000e Pro modeli var 60 MM sürücü o güzel duruyor pahalı ama.
O model hakkında bilgim yok. Ancak dışarıdan tercih edilebilir duruyor. Velhasıl 2002P modeli beni aldığım günden beri üzmedi. Üzmeyecek gibi de duruyor bu gidişle. Detaylı özelliklerine inceleme videolarından bakabilirsiniz.

2000 maksimum .

Kafan küçük değilse H2002P alma.
kafa küçük değil hocam

ilk defa duydum performansı nasıl

anladım ama arkadaşta kafan büyükse alma demiş birde önceliğim kablosuz olması artık sıkıldım kablo dağınıklığından

Onda ses sürücüsü yok. 2000e Pro modeli var 60 MM sürücü o güzel duruyor pahalı ama.
buna ne diyorsun hocam?

bu nasıl ?
Kafan küçük değilse H2002P alma.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı