Havit marka kulaklık alınır mı?

Bütçe
1000

asauult

Kilopat
Son zamanlarda çok duyduğum, forumlarda önüme çıkıp duran bir marka hakkında bilgi alabilir miyim?
Önemli Not: Laptop 8. Nesil bir sistem mikrofon kalitesi kötü.
USB'ya da Jak, hangi kulaklıklar daha kalitesi ses verir? USB kulaklıklarda ses kartı oluyor daha iyi olabilir diye düşünüyorum, öneriye açığım.

Birçok öneri listesi okudum 1000 TL altında güzel markalar var. Rampage, James Donkey, bazı kötü markalar, daha önce kullandığım kulaklık süngeri 1 aya eriyen markalar vs.

Bu Havit'i yeni görüyorum, bana 1000 TL altı marka model önerisi yapabilir misiniz?

Laptop kullanıyorum, mikrofon kalitesi çok kötü. Oyun için mikrofonu iyi, ışıksız, içi güzel dışarıdan yakışıklı görünüp içi vasat bir kulaklık aramıyorum. Eski modeller de olabilir sesi ve mikrofono iyi olsun yeter.

Duyduğum modeller;
Havit H2002P H2002D
Kraken 7.1
XPG Precog s

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda çok duyduğum, forumlarda önüme çıkıp duran bir marka hakkında bilgi alabilir miyim?
Önemli Not: Laptop 8. Nesil bir sistem mikrofon kalitesi kötü.
USB'ya da Jak, hangi kulaklıklar daha kalitesi ses verir? USB kulaklıklarda ses kartı oluyor daha iyi olabilir diye düşünüyorum, öneriye açığım.

Birçok öneri listesi okudum 1000 TL altında güzel markalar var. Rampage, James Donkey, bazı kötü markalar, daha önce kullandığım kulaklık süngeri 1 aya eriyen markalar vs.

Bu Havit'i yeni görüyorum, bana 1000 TL altı marka model önerisi yapabilir misiniz?

Laptop kullanıyorum, mikrofon kalitesi çok kötü. Oyun için mikrofonu iyi, ışıksız, içi güzel dışarıdan yakışıklı görünüp içi vasat bir kulaklık aramıyorum. Eski modeller de olabilir sesi ve mikrofono iyi olsun yeter.

Duyduğum modeller;
Havit H2002P H2002D
Kraken 7.1
XPG Precog s
Mikrofonu baya güzel h2002p'nin. Işığını da kapatabiliyorsun. Sesi ve basslari baya yüksek bir kulaklık ben ses yüzdesini %30 da falan tutuyorum. H2002p alın bu bütçede.

Mikrofonu baya güzel h2002p'nin. Işığını da kapatabiliyorsun. Sesi ve basslari baya yüksek bir kulaklık ben ses yüzdesini %30 da falan tutuyorum. H2002p alın bu bütçede.
Peki P ile H2002D ile H2002P arasındaki fark nedir

Kesinlikle alınır. H2002P kullanıyorum, fiyatına göre harika bir kulaklık.
H2002p bütçemi aşıyor H2002P ile H2002D farkı nedir

H2002D'nin mikrofonu çıkarılabilir. Ek olarak internette yazdığına göre H2002D'de ses kartı yok, H2002P'de ise var.

1000TL altı bakıyorum P serisi aşıyor. Ses kartı olan başka marka model öneriniz var mı acaba?
Havit H2002'de metal kulak ayarlama yerleri var, çok güzel ama indrim kuponu vs bulamadım.
Kısaca çok anlaşılık büyük farklar olur mu, uygun bir model alsam 7.1 ses karlı başka bir marka?

Son düzenleme:
2230D kulaklığına hiç bulaşmayın. Fiyatına göre çok güzel ses veriyor ama çok sıkıyor, baskı yapıyor. Yoksa güzel kulaklık ama fiyatına göre.

Jack girişli hocam.

Ses kartı gelmiyor beraberinde. Kendiniz dönüştürücü alarak kullanabilirsiniz.
Teşekkürler.

1000₺ ve altı öneriye açığım. İndirim kuponu bulabilirsem H2002P alacağım bakalım, belki daha uyguna bir model yazan olur.

Havit H2002P yorumlarını okudum.
Örgu kabloda dolanma ve bundan kaynaklı ses sorunu, ses kasma için alacaklar için sesin sağ kulak sol kulak ayrımı olmaması şikayetler arasında.

Kesinlikle alınır. H2002P kullanıyorum, fiyatına göre harika bir kulaklık.

Kablo dolanması ile alakalı çok post ve yorum okudum. Siz kaç aydır kullanıyorsunuz, var mı böyle durum?

Mesela bir yorum; "2 ay önce aldım kablo dolandı bozuldu" gibi yorumlar okudum. Kablo ayakkabı bağcığı gibi olmuş, mikrofon ve hoparlörün bir tarafı gitmiş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı