Havlu bileklik önerisi

121228

Kilopat
Katılım
8 Temmuz 2016
Mesajlar
2.808
Makaleler
10
Çözümler
7
Selam, bundan bir kaç ay önce yıllardır bilgisayar başında oturmanın sonucu karpal tünel sendromu oluştu. Bir kaç ay önce gerçekten sıkıntı oluyordu fakat son zamanlarda Allah'a şükür bu sorun yok. Bir daha tetiklememesini istediğim için biraz araştırdım ve havlu bileklik diye bir şey keşfettim. Bu havlu bileklikleri biraz araştırdığımda ise sorunumun önüne geçebilecekmiş gibi düşündüm. Geçmiyorsa lütfen belirtin boşa almış olmayayım. Siz bu üçü arasından hangisini önerirsiniz acaba? Konu sağlık olunca para benim için önemli değil açıkçası.





 
Selam, bundan birkaç ay önce yıllardır bilgisayar başında oturmanın sonucu karpal tünel sendromu oluştu. Birkaç ay önce gerçekten sıkıntı oluyordu fakat son zamanlarda Allah'a şükür bu sorun yok. Bir daha tetiklememesini istediğim için biraz araştırdım ve havlu bileklik diye bir şey keşfettim. Bu havlu bileklikleri biraz araştırdığımda ise sorunumun önüne geçebilecekmiş gibi düşündüm. Geçmiyorsa lütfen belirtin boşa almış olmayayım. Siz bu üçü arasından hangisini önerirsiniz acaba? Konu sağlık olunca para benim için önemli değil açıkçası.




Nike olan orijinal ile onu alabilirsin daha kaliteli duruyor
Murr olan da kaliteli görünüyor.
Murr olanın iplikleri açılabilir gibi gözüküyor ama en iyisi Nike gibi duruyor.
 
Karpal tüneli sendromu bende de mevcut, ameliyat hariç hiçbir şey önüne geçmiyor. Bu tür şeyler biraz rahatlatır sadece, eğer profesyonel bir oyun kariyeri düşünüyorsanız çok geçmeden ameliyat olun.

Ayrıca çok uzun süreli dinlenmek geçiriyor, geçene kadar oyun oynamayacaksınız.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı