Hawk Fab vs xDrive Toryum

Hawk tercih ederdim ben, daha çok hoşuma gidiyor anlamsızca. Ayrıca xDrive Akdeniz Kumaş versiyonu da çok güzel duruyor bence.
 

Bende bu marka ve model var. Çok da memnunum. Öneririm yani. En güzel yanı kumaşı ve 4d kol özelliği. Baksana çok güzel durmuyor mu?

2022-01-04 22.47.15.jpg
 
Nasıl durdugu onemsiz kanka otururken koltuk guzel mi diye bakmiyorum. Rahat mi?
Rahat olmasa öneriri myidim :D Dİrekt iade edip başka model bakardım. Firma da ürünüyle ilgileniyor. Pistonunda sıkıntı vardı. Direkt mekanizmasıyla sıfırını gönderdiler kargoyla. Ben götüremedim çünkü sandalyeyi onlara. BOzuk olanı da kargoyla ücretsiz geri yolladım.
 
xDrive özellikleri açıkça belirtmiş fakat Hawk yüzeysel geçmiş biraz.
İkisinin de belirtildiği üzere süngeri 60 DNS ama Hawk'ın ek olarak belirttiğine göre yüksek kalite olarak 2mm demirle güçlendirme yapılmış.
xDrive dökme plastik ayak kullanıyor. Hawk net belirtmemiş sadece boya konusunda bilgi var.
xDrive 2D kolçak kullanıyor. Hawk 3D. (Ergonomi açısından önem arz ediyor)
xDrive 3 Class amortisöre sahip. Hawk 4 Class. (Ağırlık ve dayanıklılık açısından önem arz ediyor)
xDrive 160 derece, Hawk ise 170 derece yatıyor.
Hawk kumaş olarak %75 PVC, %25 polyester ve %3 poliüretan kullandığını belirtmiş fakat silinme olayı tüm kumaş için geçerli mi? Onu net belirtmemiş. xDrive ise hiç değinmemiş.
2000 TL plastik ayak, 3 Class xDrive almam şahsen eğer Hawk da öyleyse bir düşünmek lazım. Fakat burada bariz bir şey var ki karşılaştırdığınız Toryum modeli, Hawk'ın Fab modeline malzemelerden de anlaşılacağı üzere zaten denk değil. Daha çok ona denk olan modeli; Sancak veyahut 1453'e benziyor.
 
Rahat olmasa öneriri myidim :D direkt iade edip başka model bakardım. Firma da ürünüyle ilgileniyor. Pistonunda sıkıntı vardı. Direkt mekanizmasıyla sıfırını gönderdiler kargoyla. Ben götüremedim çünkü sandalyeyi onlara. Bozuk olanı da kargoyla ücretsiz geri yolladım.

Kanka ben bir koltuga 2400 TL veremem diyorum sen 2500 TL'lik şey atiyrsun xd.
xDrive özellikleri açıkça belirtmiş fakat hawk yüzeysel geçmiş biraz.
İkisinin de belirtildiği üzere süngeri 60 DNS ama Hawk'ın ek olarak belirttiğine göre yüksek kalite olarak 2mm demirle güçlendirme yapılmış.
xDrive dökme plastik ayak kullanıyor. Hawk net belirtmemiş sadece boya konusunda bilgi var.
xDrive 2D kolçak kullanıyor. Hawk 3D. (ergonomi açısından önem arz ediyor)
xDrive 3 class amortisöre sahip. Hawk 4 class. (ağırlık ve dayanıklılık açısından önem arz ediyor)
xDrive 160 derece, hawk ise 170 derece yatıyor.
Hawk kumaş olarak %75 pvc, %25 polyester ve %3 poliüretan kullandığını belirtmiş fakat silinme olayı tüm kumaş için geçerli mi? Onu net belirtmemiş. xDrive ise hiç değinmemiş.
2000 TL plastik ayak, 3 class xDrive almam şahsen eğer hawk da öyleyse bir düşünmek lazım. Fakat burada bariz bir şey var ki karşılaştırdığınız toryum modeli, Hawk'ın fab modeline malzemelerden de anlaşılacağı üzere zaten denk değil. Daha çok ona denk olan modeli; sancak veyahut 1453'e benziyor.

Yani xDrive mi yoksa hawk mi?
 

Geri
Yukarı