Hawk Fab vs xDrive Toryum

Kanka ben bir koltuga 2400 TL veremem diyorum sen 2500 TL'lik şey atiyrsun xd.


Yani xDrive mi yoksa hawk mi?
Hocam ya parandan ya da poponun rahatlığından fedakarlık edeceksin. Ne diyeyim :D Ben 1650 TL iken almıştım. Şimdi de artık piyasası böyle. 2000 aşağısı için kampanya kovalayacaksın.

Arkadaşım Exvega Andromeda aldı geçen ay 1900'e. Ben denk geldim instagramdan reklamına hemen söyledim, kaçırmadı fırsatı. Hem de titreşimli masajlı bel yastıklı falan :)
 
Yani xDrive mi yoksa hawk mi?
Onun kararını tüketici olarak sizin vermeniz lazım fakat siz yazdığımı hiç okumadınız sanırım. Karşılaştırdığınız modeller zaten denk değil. Önce denk olması sonra malzemesine göre F/P değerlendirmesi yaptıktan sonra size uygunluğu, rahatlığı ile tercihiniz kalıcı olur veya olmaz.
 
Hocam ya parandan ya da poponun rahatlığından fedakarlık edeceksin. Ne diyeyim :D ben 1650 TL iken almıştım. Şimdi de artık piyasası böyle. 2000 aşağısı için kampanya kovalayacaksın.

Arkadaşım exvega andromeda aldı geçen ay 1900'e. Ben denk geldim Instagram'dan reklamına hemen söyledim, kaçırmadı fırsatı. Hem de titreşimli masajlı bel yastıklı falan :)

Kanka ustune oturacagin bir şey ya.
 
Kanka ustune oturacagin bir şey ya.
Hocam "Sadece üstüne oturacağın bir şey" olarak görüyorsanız mutfak sandalyesi de kullanabilirsiniz. Bu koltuklar ortopedik ve sizin uzun saatler oturarak rahatlığınızı kaybetmemeniz, belinizin düzgün bir pozisyonda olması için üretilmiş koltuklar. Bunu alıp her yıl yenilemeyeceksiniz sonuçta bir kere alacaksınız ve yıllarca kullanacaksınız, uzun süreler sizi götürecek. Bir sorun olduğunda garantisi ilgilenecek.
 
Hocam "sadece üstüne oturacağın bir şey" olarak görüyorsanız mutfak sandalyesi de kullanabilirsiniz. Bu koltuklar ortopedik ve sizin uzun saatler oturarak rahatlığınızı kaybetmemeniz, belinizin düzgün bir pozisyonda olması için üretilmiş koltuklar. Bunu alıp her yıl yenilemeyeceksiniz sonuçta bir kere alacaksınız ve yıllarca kullanacaksınız, uzun süreler sizi götürecek. Bir sorun olduğunda garantisi ilgilenecek.

3 5 yil gider mi ve tavsiyeniz nedir hawk mi xDrive mi?
 
Hocam Hawk kullanıp gerçekten koltuktan şikayetçi olan birini şu ana kadar görmedim. Tabii ki benim görmemem olmadığı anlamına gelmez fakat varsa da sayılı. Şahsen ben gidip 2033 TL'yi plastik ayak kullanan bir koltuğa vermem. Fakat kararınızı hızlı verip almanızı tavsiye ederim çünkü yakın zamanda bir zam gelecek gibi duruyor. xDrive modellerine zam geldi.
 
Hocam hawk kullanıp gerçekten koltuktan şikayetçi olan birini şu ana kadar görmedim. Tabii ki benim görmemem olmadığı anlamına gelmez fakat varsa da sayılı. Şahsen ben gidip 2033 TL'yi plastik ayak kullanan bir koltuğa vermem. Fakat kararınızı hızlı verip almanızı tavsiye ederim çünkü yakın zamanda bir zam gelecek gibi duruyor. xDrive modellerine zam geldi.

Ben sikayetciyim kardesim.
 

Geri
Yukarı