Hawk Future Dream vs Zio Venom holografik

Bütçe
8000
Hocam bu durumun mekanizmadan ziyade koltuğun içindeki iskeletle ilgisi var, mesela siz geriye yattığınızda bu yükü koltuğun iç iskeleti çekiyor, alt mekanizmayla bir ilgisi yok. Bu durumda çok fazla şaşıran ve sorun yaşayan oluyor, bir rehber hazırlıyorum yayınlayacağım.
Hocam ne zaman yayınlarsınız acaba rehberinizi?

Future'un oturma yeri sertliği ile alakalı yorumlar kafamı karıştırıyor ve şimdilik Zio'ya sert diyen göremedim. Ana koltuk almayı düşünmeye başlamamın sebebi zaten 4 yıllık sandalyemin artık kalçamı ağrıtmaya başlamasıydı Future'a yönelip aynı şekilde sorun yaşamak istemiyorum.

Hocam ne zaman yayınlarsınız acaba rehberinizi?

Future'un oturma yeri sertliği ile alakalı yorumlar kafamı karıştırıyor ve şimdilik Zio'ya sert diyen göremedim. Ana koltuk almayı düşünmeye başlamamın sebebi zaten 4 yıllık sandalyemin artık kalçamı ağrıtmaya başlamasıydı Future'a yönelip aynı şekilde sorun yaşamak istemiyorum.

Hocam bu hafta ancak yayınlayabilirim, siz aklınıza takılanları bana sorabilirsiniz, elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışırım.

exvega ve zio nun tüm ürünlerinde sünger sorunu yaşamazsınız. bu konuda bu 2 firma hile ya da tasarruf yapmıyor. hawk ın ekonomik modelinde sorun yaşayabilirsiniz zira işi ticarete dökmüşler. Future da sorun olacağını sanmıyorum ama f/p konusunda tartışılır. xdrive alacaksanız min. 8k lık koltuk dan başlamanız gerekiyor, yanılıp toryum, 15 li ye filan bulaşmayın. sırt da mutfak süngeri var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı