theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 30 Ağustos 2022 #11 N Y R O dedi: Hawk future kullanıyorum 1 yıldır memnunum rahat. Genişletmek için tıkla... Fab v4 istiyorum ben de hocam onu önerir misiniz?
N Y R O dedi: Hawk future kullanıyorum 1 yıldır memnunum rahat. Genişletmek için tıkla... Fab v4 istiyorum ben de hocam onu önerir misiniz?
Denizkq Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #12 theumtkyd dedi: Neden hocam? Neyi berbat tam olarak bilgi verir misiniz ben de hawk düşünüyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Çok soğuk davrandılar yani sanki kendisi müşteri hizmetlerinde değil de yoldan geçen biri hiç ilgili değildiler. Bundan dolayı hocam.
theumtkyd dedi: Neden hocam? Neyi berbat tam olarak bilgi verir misiniz ben de hawk düşünüyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Çok soğuk davrandılar yani sanki kendisi müşteri hizmetlerinde değil de yoldan geçen biri hiç ilgili değildiler. Bundan dolayı hocam.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 30 Ağustos 2022 #13 Denizkq dedi: Çok soğuk davrandılar yani sanki kendisi müşteri hizmetlerinde değil de yoldan geçen biri hiç ilgili değildiler. Bundan dolayı hocam. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişebileceğini düşünüyorum hocam müşteri hizmetlerindeki herkes mi öyle davrandı?
Denizkq dedi: Çok soğuk davrandılar yani sanki kendisi müşteri hizmetlerinde değil de yoldan geçen biri hiç ilgili değildiler. Bundan dolayı hocam. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişebileceğini düşünüyorum hocam müşteri hizmetlerindeki herkes mi öyle davrandı?
Denizkq Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #14 theumtkyd dedi: Kişiden kişiye değişebileceğini düşünüyorum hocam müşteri hizmetlerindeki herkes mi öyle davrandı? Genişletmek için tıkla... Hocam bu benim için önemli koltukları konforlu diye düşünüyorum.Sana kalmış bir şey istersen ara konuş.
theumtkyd dedi: Kişiden kişiye değişebileceğini düşünüyorum hocam müşteri hizmetlerindeki herkes mi öyle davrandı? Genişletmek için tıkla... Hocam bu benim için önemli koltukları konforlu diye düşünüyorum.Sana kalmış bir şey istersen ara konuş.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 30 Ağustos 2022 #15 Denizkq dedi: Hocam bu benim için önemli koltukları konforlu diye düşünüyorum.Sana kalmış bir şey istersen ara konuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama yine de denk geldiğin kişiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Denizkq dedi: Hocam bu benim için önemli koltukları konforlu diye düşünüyorum.Sana kalmış bir şey istersen ara konuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama yine de denk geldiğin kişiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.
221510 Kilopat Katılım 5 Mart 2018 Mesajlar 518 Çözümler 3 31 Ağustos 2022 #16 Denizkq dedi: Hâla memnun musunuz bende almayı düşünüyorumda? Genişletmek için tıkla... Evet, gayet memnunum. Şu daha kaliteli bu daha kaliteli diyenlere bakma, hangisi aklına yatıyorsa onu al.
Denizkq dedi: Hâla memnun musunuz bende almayı düşünüyorumda? Genişletmek için tıkla... Evet, gayet memnunum. Şu daha kaliteli bu daha kaliteli diyenlere bakma, hangisi aklına yatıyorsa onu al.
SspartalıI Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 57 25 Nisan 2023 #17 N Y R O dedi: Hawk future kullanıyorum 1 yıldır memnunum rahat. Genişletmek için tıkla... hocam bende future almayı düşünüyorum süngerlerinde çökme oldumu kaç kilosunuz ben 105 kiloyum o yüzden süngeri iyi olan bi koltuk almam şart
N Y R O dedi: Hawk future kullanıyorum 1 yıldır memnunum rahat. Genişletmek için tıkla... hocam bende future almayı düşünüyorum süngerlerinde çökme oldumu kaç kilosunuz ben 105 kiloyum o yüzden süngeri iyi olan bi koltuk almam şart