Y ygtcnz Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #11 Sürecek de belirli bir stok var. stok bittiğinde biter.
matadoria Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 2.016 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hatay :) Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Electrical Automation Profil Kapağı 1525868904 11 Temmuz 2023 #12 Furkan Borak dedi: Tuzak muzak değil. Hawk koltuklar kalitesiz. Ürün kalitesi kötü. Sadece kumaşı güzel. XPrime king fabric ürününü aldım. Gayet güzel. Hawk'lar da çökme oluyor. Ayrıca koltuk büyük falan değil. Benim sırt desteğimin boyu 95 cm. Genişletmek için tıkla... Bir yıldır yoğun şekilde kullanmama rağmen en ufak bir çökme meydana gelmedi.
Furkan Borak dedi: Tuzak muzak değil. Hawk koltuklar kalitesiz. Ürün kalitesi kötü. Sadece kumaşı güzel. XPrime king fabric ürününü aldım. Gayet güzel. Hawk'lar da çökme oluyor. Ayrıca koltuk büyük falan değil. Benim sırt desteğimin boyu 95 cm. Genişletmek için tıkla... Bir yıldır yoğun şekilde kullanmama rağmen en ufak bir çökme meydana gelmedi.