Diğer Hawk Gaming Chair FAB V5 3.399,00 TL

Makaleler
6
Yer
Starling City
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci;
R5 5600 - 4.7 GHz OC

Fan;
ID-COOLING SE-224-XT White

Anakart:
Gigabyte B550M DS3H

Ekran Kartı;
PowerColor Red Devil RX 6900 XT

Bellek;
GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16

Depolama SSD;
Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s
Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s
Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s

Kasa/Güç Kaynağı;
Revenge Beyaz Terranova
MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold
Meslek
Green Arrow
Fiyat güzel ama bence yine pahalı. Bir oyuncu koltuğuna o kadar para vermek iç acıtır.

Fiyat güzel ama bence yine pahalı. Bir oyuncu koltuğuna o kadar para vermek iç acıtır.
3k'dan aşağıya oyuncu koltuğu nerede var? 2-3 aya kırılan sözde oyuncu koltukları bile 2-2.5'Dan başlıyor.
Geçen sene 1000TL'ye almıştım...
Yanlış hatırlamıyorsam 800-900 civarına almıştım coronanın ilk patladığı zamanlarda. Gayet memnunum sapasağlam hala kullanıyorum.

Arkadaşlar bunun alternatifi daha iyi bir öneriniz var mı? Hawk markasını 5 kişi kötülüyor 5 kişi övüyor. Plastik sandalyede oturmaktan omurgam yamuldu resmen artık alacağım ama çok kararsız kalıyor insan.

Hemen hemen piyasada bulunan her "oyuncu" koltuğunu denemiş biri olarak. Bu tür koltuklar paralarını hak etmiyor. Bu koltuk yerine üzerine biraz para koyduktan sonra https://www.ikea.com.tr/urun/markus-vissle-koyu-gri-calisma-sandalyesi-70261150 alırsanız. Hem konfor bakımından hem de garanti bakımından sizi üzmeyecektir. Ürünü 1 senedir kullanıyorum kullandığım en konforlu koltuklardan biri diyebilirim. Ekstra olarak 10 senelik garantisi mevcut.

Hemen hemen piyasada bulunan her "oyuncu" koltuğunu denemiş biri olarak. Bu tür koltuklar paralarını hak etmiyor. Bu koltuk yerine üzerine biraz para koyduktan sonra https://www.ikea.com.tr/urun/markus-vissle-koyu-gri-calisma-sandalyesi-70261150 alırsanız. Hem konfor bakımından hem de garanti bakımından sizi üzmeyecektir. Ürünü 1 senedir kullanıyorum kullandığım en konforlu koltuklardan biri diyebilirim. Ekstra olarak 10 senelik garantisi mevcut.
İyide gardaş bu oyuncu koltuğu değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı