Diğer Hawk Gaming Chair FAB V5 3.399,00 TL

Arkadaşlar bende porsche makam koltuğu denilen modelden koltuk vardı. Alt süngeri zamanla eridi tahta üstüne oturma hissi vermeye başladı, derisi de çatlamaya başladı. 2 ay önce Xmax Maximus model koltuk aldım oturak kısmı visco süngerli, kumaşı tay tüyü diye geçiyor, fiyatı biraz daha tuzlu bunlara göre ama şuan için verdiğim paradan yana hiç pişmanlığım yok. Yazın terletme durumu nasıl olacak bakalım. Bütçesi el verenler için güzel bir alternatif, inceleyebilirler.

Bir koltuğu en az 10 yıl test etmeden ben ona test demem 2 ay çok az.

Bunu kesinlikle önermem aldanıp aldım. Her sırtımı yasladığımda 2-3 dişli geriye atıyor.

İyi güzel görünüyor ama fiyatı gerçekten biraz fazla bana kalırsa.

Bunu almayı düşünüyorum ne zamandır ama ürünün ücreti 4100 lira iken talep edilen kargolama ücreti 410 lira. O yüzden alamıyorum, bir umut kampanya vs. yaparlar diye.

Bunu almayı düşünüyorum ne zamandır ama ürünün ücreti 4100 lira iken talep edilen kargolama ücreti 410 lira. O yüzden alamıyorum, bir umut kampanya vs. yaparlar diye.

Maalesef öyle bir sıkıntıları var. Tanıdığınız birinin arabası varsa gidip arka koltuklara yükleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…