Hawk Gaming Chair nasıldır?

buradaki yorumları okuyup ben de hawk aldım fakat daha iki hafta sonunda sıkıntılar çıkmaya başladı. kullanan arkadaşlarda da var mı merak ediyorum açıkçası.

Koltuğun sol alt tarafındaki hareket ettirilebilir kısım kapalı olmasına rağmen koltuk az da olsa arkaya ve öne gidiyor. hatta sola sağa da hareket etmeye başladı. ufak bir harekette sallantı halinde yani, sabit durmuyor. sizin başınıza geldi mi acaba ?

bir diğer sorun sağ kolçağın kapağı çıkmaya başladı kolumu oraya attığım anda kapağın ön tarafı kalkıyor...
Evet hocam bende de var. Kilitli durumda hafif arkaya itince boşluk hissiyatı ve ses geliyor biraz. Ne yapmalıyız arkadaşlar :D .
 
Merhabalar benim de 2.000 TL'ye kadar bütçem var koltuk alacağım. Zio, calitte, hawk ve xDrive arasında kaldım.
 
Ben de HawkChair marka koltuk almayı düşünüyorum. Kumaş olması beni en çok cezbeden konulardan biri. Ömrümde ilk defa oyuncu koltuğu alacağım ve o kadar para verip yazın ortalama 4-5 ay terleyeceksem ne anlamı kalır o kadar para vermenin? Tavsiyelerinize açığım. Bütçem 1500 TL. Sizin fikriniz nedir?
 
Kendi sitesinden aldıysan sıkıntı yok 10 gunde anca geliyor banada öyle olmustu.
Kendi sitesinden aldığımdan eminim ama şuan oturduğum koltuk gerçekten berbat, sırtım ve belim her gün ağrıyor bunların üstüne birde kambur oldum. Eğer dolandırıldıysam tek param gider ve bu koltukla devam etmek zorunda kalırım. Berbat bir durum beynim sürekli benimle oyun oynuyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı