Hawk koltuk kullanan biri olarak önermiyorum, malzeme kalitesi kötü. 2 sene oldu kullanalı 2 kere amortisör değiştirdim. Kendi ana sayfasından parça istiyorsun 2 hafta bekletiyorlar, 3. amortisörü n11'den sipariş verip aldım 1 günde İzmir'e geldi.
Boyum 1.78 m olmasına rağmen verdikleri amortisör biraz düşük kaldı bana. n11'den aldığım son amortisör daha yükseğe çıkıyor. Hatta linkini koyuyorum eğer değiştirme gibi bir sorunu olan olursa bunu alsın. Daha yükseğe koltuk kalkabiliyor.
Mobigo4X4 Ofis Koltuğu Amortisörü Oyuncu Koltuğu Amortisörü Klass 3 Piston en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Ayrıca son günlerde koltuğun ayaklarındaki tekerleklerin plastik kısımlarının döküldüğünü gördüm. Bu yüzden yerde sürüklerken koltuk gelmiyordu. Eskiden kullandığım ama bozulan bir sandalye vardı onun tekerleklerini alıp koltuğa taktım şimdi yağ gibi kayıyor koltuk.
Sonuçta Hawk'ı bende herkes gibi kumaş olduğu için almıştım ama malzeme olarak kötü. Ben önermiyorum, koltuk rahat fakat aşırı derecede de bir rahatlığı yok. Mesela koltuğun oturduğunuz kısmı ince ve çok fazla saatlerde oturduğunuzda biraz rahatsız ediyor.