Hawk koltuk ikidir arızalı geliyor

579182

Decapat
2 kez koltuk aldım ikisi de hatalı geldi yamuk geldi. CİMER'e şikayet edeceğim. Bu sefer de koltuğun amortisöru kendi kendine aşağı iniyor yani koltuk kendi kendine oturunca aşağı iniyor o pedala basınca koltuk aşağı inmiyor fıs diyor kalıyor. Asla aşağı inmiyor. Oturunca tak diye aşağı salıyor kendini. Bunun bir çözümü yok sanırsam. Bu yüzden şikayette bulunacağım.

En doğrusunu yapıyorsun ama gene de bir satıcıyla iletişime geç

2 kez koltuk aldım ikisi de hatalı geldi yamuk geldi. CİMER'e şikayet edeceğim. Bu sefer de koltuğun amortisöru kendi kendine aşağı iniyor yani koltuk kendi kendine oturunca aşağı iniyor o pedala basınca koltuk aşağı inmiyor fıs diyor kalıyor. Asla aşağı inmiyor. Oturunca tak diye aşağı salıyor kendini. Bunun bir çözümü yok sanırsam. Bu yüzden şikayette bulunacağım.

Aynı yerden mi sipariş verdiniz hocam? Hangi siteden aldınız?
İlk başta siteden sipariş verdim hawkdan ondan sonra yamuk geldi berbattı WhatsApptan değişim istedim değişim yaptılar gelen üründe böyle işte amortisör kendi kendine iniyor aşağı inmiyor pedala basınca

Aldığınız yere durumu bildirdiniz mi?
Bildirdim yarın görürler ama ondan önce emin olun gram abartmıyorum en az 500 mesaj yazdım kontrol edin bir daha sıkıntılı gelirse şikayet edeceğim diye kontrol edildi dedi bir sorun olmayacak dediler yine böyle oldu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı