Hawk mı xDrive mı?

Bütçe
maks 8bin

AKA CABBAR JR

Kilopat
Yakın zamanda yeni bir koltuk almayı planlıyorum. Hatta burada konu bile açmıştım ama seçeneklerimi 2 markaya kadar indirgedim. Hayatımda hiç oyuncu koltuğu kullanmadım Hawk Fab serisi ya da xDrive serilerinde inanılmaz farklar var mı benzer bütçelerde maksimum 8K olacak şekilde ne önerirsiniz? Deri koltuk vs. bunlardan hiç anlamıyorum. Uzun süreler bilgisayar başında otururum sırtımı artık rahatsız etmeyecek bir koltuğa ihtiyacım var. Görüş öneri ve deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim.

Yakın zamanda yeni bir koltuk almayı planlıyorum. Hatta burada konu bile açmıştım ama seçeneklerimi 2 markaya kadar indirgedim. Hayatımda hiç oyuncu koltuğu kullanmadım Hawk Fab serisi ya da xDrive serilerinde inanılmaz farklar var mı benzer bütçelerde maksimum 8K olacak şekilde ne önerirsiniz? Deri koltuk vs. bunlardan hiç anlamıyorum. Uzun süreler bilgisayar başında otururum sırtımı artık rahatsız etmeyecek bir koltuğa ihtiyacım var. Görüş öneri ve deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim.

Kaç kilosun. 100 ve üstü isen Hawk Fab çıt çıt kırılıyor.

Fab C5 modeli bende var 130 kiloya yakınım ancak yine de sağlam koltuk alalı 1.5 yıl oldu sağlam hala.

Benim şanısmı seveyim o zaman aldım 1 hafta sonra alt mekanizma tık tık sesler geldi yenisini yolladılar garanti bittene kadar yardımcı oluyorlar sonra para para.

Ayrıca Zio Gaming chair de alabilirim bilmiyorum kafam karısık rahat edebileceğim terletmeyen bir koltuk istiyorum.

Ben alırsam Zio valor alırım 130kg taşıma kapasitesi var.

Bir şeyi çok merak ediyorum bu fab koltuklarda numaralandırma tam olarak neye göre yapılıyor spesifik ne özellikleri var?

C serisi deri diye biliyorum sayıda renk. V serisi'de kumaş sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı