Hawk mı xDrive mı?

Bütçe
maks 8bin
Benim şanısmı seveyim o zaman aldım 1 hafta sonra alt mekanizma tık tık sesler geldi yenisini yolladılar garanti bittene kadar yardımcı oluyorlar sonra para para.

Vallahi ne diyeyim üzüldüm adınıza hatta aldığımdan beri bakım bile yapmadım o zamanın parasıyla 5500 liraya almıştım.

Vallahi ne diyeyim üzüldüm adınıza hatta aldığımdan beri bakım bile yapmadım o zamanın parasıyla 5500 liraya almıştım.

Bende 3200TL'ye almıştım indirim vardı şu an siparişlerde bile gözükmüyor bir ara siteye güncelleme gelmişti e postada faturası vs duruyor.

Deri ve kumaş arasında ne gibi farklar var? Hangisi daha rahat? Ayrıca sanırım Zio almayacağım görüntüsü inanılmaz yapay yapıştırılmış gibi duruyor hoşuma gitmedi maalesef.

Deri ve kumaş arasında ne gibi farklar var? Hangisi daha rahat? Ayrıca sanırım Zio almayacağım görüntüsü inanılmaz yapay yapıştırılmış gibi duruyor hoşuma gitmedi maalesef.

Deri terletiyor kumaş terletmiyor diye hatırlıyorum ben kumaşda da terledim ama.

Bir karara varabilirsek konuşup çok mutlu olurum future Pro serisi vesaire de yazıyor ama temel farkları bilmiyorum. Kesin karar verip listeme eklemek istiyorum.

Bir karara varabilirsek konuşup çok mutlu olurum future Pro serisi vesaire de yazıyor ama temel farkları bilmiyorum. Kesin karar verip listeme eklemek istiyorum.

Hawk Future serisi daha kaliteli mazemeden üretilmiş versiyonu daha üst segment.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı