Son Hava Bükücü
Picopat
Haxboll botumla Discord botumu nasıl bağlarım? Yani Discord'da "merhaba" yazınca Haxball botta da merhaba demesi gibi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Haxboll botumla Discord botumu nasıl bağlarım? Yani Discord'da "merhaba" yazınca Haxball botta da merhaba demesi gibi.
Hayır ikisini bağlamak hedefim . Örnek verdim onu .Hocam sunucuya mı 'merhaba' yazmak istiyorsunuz?
Dökümantasyonu biliyorum zaten , aradığım şey orada yok ki .![]()
@haxball-bot/bot
Haxball space core module. Latest version: 0.0.7, last published: 4 years ago. Start using @haxball-bot/bot in your project by running `npm i @haxball-bot/bot`. There are no other projects in the npm registry using @haxball-bot/bot.www.npmjs.com
discord hesabınıza ulaşılmıyor bu konuda yardımınıza ihtiyacım var nasıl ulaşabilirimEğer JavaScript kullanıyorsan, puppeteer gibi bir modül kullanıp, headless sayfasına girip page#evaluate methodu ile konsola sunucu başlatmak için kullanılan kodu girmeli ve sayfayı global olarak tanımlaman gerekiyor, daha fazla bilgi için benimle iletişime geçebilirsiniz, Discord hesabım: Kishibe: 6767 @Lewis1
!flex#0001 burdan bana ulaşabilirsiniz yardımcı olabilirim arkadaşlar.discord hesabınıza ulaşılmıyor bu konuda yardımınıza ihtiyacım var nasıl ulaşabilirim