Annen babana aldıracaksın. Anne babaya göre değişir tabi. Veya çalışacaksın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Onlarda utanacak yüz mü var?Benim hiç bilgisayarım yoktu zar zor biriktirdiğim parayla imzamdaki sistemi alabildim. Nasıl bir his olduğunu iyi biliyorum. İnşallah senin benimkinden de iyi bir sistemin olur. Bizi bu hallere düşüren hükümet utansın boşver.
Fiyatlar bu kadar pahalıysa vergiler bu kadar fazlaysa ve azaltma girişiminde bulunmuyorlarsa suç onlarda olmuş olur. "Ne yani şimdikiler gitse yerine gelecek olanlar maaşları 10000 mi yapacak zannediyorsun?" Hayır, ama en azından alım gücü artar.Ne hükümetmiş arkadaş ya hiç çalışma hiçbir şey yapma suçlu yine hükümet değil mi?.
Hayalim;
R7 3700X.
ASUS ROG STRIX RTX 2070 Super.
ASUS ROG STRIX X570 F.
750W ASUS 80+Gold Full modüler.
Corsair iCUE 465X.
G.Skill Trident Z Neo 16 GB CL 16 3600 MHz.
Hayatım;
800 MHz anakart.
800 MHz 2 GB RAM.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+
400W ne olduğu bilinmeyen PSU.
Chrome bile kasıyor![]()
Benimki 720p de kasıyor.Üstünü hayal et artık.Önceki anakart ve ram ve işlemci sıkıntı çıkarttı.Buna dönmek zorunda kaldım.2006 model anakart var.Intel Celeron j1800 Gömülü Çift Çekirdek 2,41GHz İşlemci.
1600MHz 2GB SODIMM RAM.
Dahili Ekran kartı.
250W PSU.
500GB 7200RPM HDD
Ama yetiyor.
İleride SSD ve RAM takviyesi yapmak istiyorum.
Para azdı ve etrafta bilgisayar toplanabilecek ADAM GİBİ bir yer yoktu. Casper rezaletini yaşamak zorunda kaldık.
Valla bu laneti ben de çözemedim. O kadar sistem topladım AAA oyunları oynamak için bir baktım bütün gün anime izleyip LoL oynar olmuşum. Nasıl bir laneti varsa artık bu PC toplama işininİyi bilgisayar olunca noluyor yav ben imzamdaki sistem ile bile DotA 2 ve Knight Online'den çıkamadım.![]()
Babamın yurt dışı başvurusu kabul olursa o zaman alırım.Annen babana aldır. Aklını kullanıcan bazen. Ben bu yaşta anneme aldırdım sistem ve monitör. Çalışmaya başlayınca kendin alırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.