Mehmet Gürler
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Yaşım 14.Babam da tır şöförlüğü yapıyor.Cezayir'de asfalt yapımına gidicek.Maaş 3000 dolar.Eğer babam giderse borçlarımızdan kurtulucağız ve bende kendime güzel bir sistem alıcam inşallah.Benim de staj dönemindeki maaşımla biriktirip aldığım laptopum vardı. Üni geçince KYK kredisiyle topladım güzel bir PC. Daha yaşın küçük bir arkadaşımızsan bu şekilde alabilirsin iyi kötü bir sistem.
Biz 2010 da aldığımız ve içinde 2006 model anakart olan pc'yi hala kullanmaktayız.Sıfır olarak aldığım i5 650 + H55 Çipset anakartı bu yılın Mart ayına kadar kullandım. Benden sabırlısı yoktur herhalde![]()
Bakıyorum etrafta çalışabilecek yerlerde.“Ey iman edenler! Başınıza gelecek her şeye sabretmekle ve namaz kılmakla Allah’tan yardım isteyin. Allah sabredenlerle beraberdir.” (Bakara sûresi (2), 153)
Dostum, sakın ümitsizliğe kapılma, 10 senelik leptop var elimde, Allaha şükür olsun işimi görüyor şimdilik. Yaşın tutuyorsa bir işe gir, ağır işler olmasın. Manav,Kasap,Tornacılık böyle böyle bir sürü vasıfsız iş bulabilirsin. Belki de Allah'u Teala dünyada vermeyecek,Ahirette daha güzel bir şey verecektir.
İmzama nasıl bir şey yazarım?Benim de üst düzey bir sistem hayalim vardı kardeşim geçen sene 6 ay çalıştım para biriktirdim üzerine de kendim ekledim imzamdaki sistemi aldım tamam ülkemizde aşırı uçuk fiyatlar ama çalışarak alabilirsin sende.
Hayallerin benimkinin üstünde.Ben anlamam zaten öyle deli gibi oyun moyun.Bana sıkıntısız çalışacak ve eski oyunları açacak güzel bir sistem lazım.yazdığım bana yeterde artar.
Son düzenleme: