canberk3123 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 432 Çözümler 1 Yer konya Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2023 #1 Evet, soru çok net. Düşünceleriniz nedir?
Mogl Picopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 580 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Antalya 25 Şubat 2023 #2 Kötülük yapana kötülük yapmak gerekli.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 25 Şubat 2023 #3 Hiçbir şey.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 25 Şubat 2023 #4 Şu hayattan tek beklentim yalnız bir evde tek başıma rahat, sessiz ve huzurlu bir şekilde yarın ne olacak hissine kapılmadan uyumak. Yukapian dedi: Şu hayattan tek beklentim yalnız bir evde tek başıma rahat, sessiz ve huzurlu bir şekilde yarın ne olacak hissine kapılmadan uyumak. Genişletmek için tıkla... Yanı kısaca güzel günlerin geleceğine inandığım için yaşıyorum.
Şu hayattan tek beklentim yalnız bir evde tek başıma rahat, sessiz ve huzurlu bir şekilde yarın ne olacak hissine kapılmadan uyumak. Yukapian dedi: Şu hayattan tek beklentim yalnız bir evde tek başıma rahat, sessiz ve huzurlu bir şekilde yarın ne olacak hissine kapılmadan uyumak. Genişletmek için tıkla... Yanı kısaca güzel günlerin geleceğine inandığım için yaşıyorum.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.606 Makaleler 3 Çözümler 66 25 Şubat 2023 #5 Hangi konuda? Sadece hayattan bahsediyorsak, ölünce bitiyor.
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 25 Şubat 2023 #6 Keser döner sap döner gün gelir hesap öder.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 25 Şubat 2023 #7 Yukapian dedi: Şu hayattan tek beklentim yalnız bir evde tek başıma rahat, sessiz ve huzurlu bir şekilde yarın ne olacak hissine kapılmadan uyumak. Genişletmek için tıkla... Aynısı.
Yukapian dedi: Şu hayattan tek beklentim yalnız bir evde tek başıma rahat, sessiz ve huzurlu bir şekilde yarın ne olacak hissine kapılmadan uyumak. Genişletmek için tıkla... Aynısı.
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 25 Şubat 2023 #8 Hocam benim görüşüm: Neo klasik ekonomi düşüncesinden, epistemolojik bir kopuşu temsil eden, heteredoks yaklaşım, günümüzde giderek ön plana çıkan; davranışsal ekonomi ve nöro ekonomiyle daha fazla önem kazanmaktadır.
Hocam benim görüşüm: Neo klasik ekonomi düşüncesinden, epistemolojik bir kopuşu temsil eden, heteredoks yaklaşım, günümüzde giderek ön plana çıkan; davranışsal ekonomi ve nöro ekonomiyle daha fazla önem kazanmaktadır.
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 25 Şubat 2023 #9 Mental sağlığımı koruyup sonrasında Japon hatun bulmak.
canberk3123 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 432 Çözümler 1 Yer konya Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2023 #10 Yukapian dedi: Şu hayattan tek beklentim yalnız bir evde tek başıma rahat, sessiz ve huzurlu bir şekilde yarın ne olacak hissine kapılmadan uyumak. Yanı kısaca güzel günlerin geleceğine inandığım için yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer sadece beklersek güzel gün asla gelmez biz bir çaba içine girersek öyle olur.
Yukapian dedi: Şu hayattan tek beklentim yalnız bir evde tek başıma rahat, sessiz ve huzurlu bir şekilde yarın ne olacak hissine kapılmadan uyumak. Yanı kısaca güzel günlerin geleceğine inandığım için yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer sadece beklersek güzel gün asla gelmez biz bir çaba içine girersek öyle olur.