Hayat için tavsiyeler

YorgunAsker

Decapat
Daha fazla  
Hayat çok sıkıcı gelmeye başladı, yataktan bir yere gitmek istemiyorum. Bazı travmalarimdan dolayı motivasyon ve destek içerikli mesajlar yazar misiniz? İhtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam daha liseye yeni geçtim kız olayından dolayı abileri suçsuz olduğuma rağmen beni tehdit ettiler olay sonradan ne kadar kapansada 4 ay geçse de ben sebepsiz yere her gün düşünüyorum travmam buydu.

Hayat çok sıkıcı gelmeye başladı, yataktan bir yere gitmek istemiyorum. Bazı travmalarimdan dolayı motivasyon ve destek içerikli mesajlar yazar misiniz? İhtiyacım var.

Hocam bende ayniyim. Kafaya fazla takmayacamsiniz, kafanizi dagitacaksiniz. Hayat benim icinde ayni nefret ediyorum ama dusunmek yerine dizi veya oyun oynayarak kafami dagitiyorum, dusunmemeye calisiyorum. Size de bunu oneririm. Sosyal aktivitelere katilabilirsiniz. Arkadaslarinizla bulusun, bir kafeye falan cikin. Bir kursa gidebilirsiniz, ornegin Kick box, box, futbol, basketbol, gym.

Hocam peki o sıkıntıyı bu tür aktivitelerle duzeltebildiniz mi?

Technopattan öneri almak yerine psikoloğa gidebilirsiniz hocam. Daha iyi olur.

Hocam peki o sıkıntıyı bu tür aktivitelerle duzeltebildiniz mi?

Hocam acik konusayim, birçoğu sıkıntı duzelmedi. Ancak aklima gelmedigi icin hiç canimi sikmadim bu da iyi yonde etkiledi. Yani bu sayede hayatta biraz da olsa eglenmeye başladım. Eskiden surekli bunlari dusunurdum, artik bazi gunlerde dusunecek vaktim bile olmuyor. Hayatin olumsuzluklarina odaklanmak yerine olumlu seyler yapmaya bakin.

Aynı sorunlari ve aynı taktiği uyguluyorum hocam bende peki aradan ne kadar geçmeye başladığında artık sıkıntı etmemeye basladiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…