Hayat neden boş?

Cevap soruda aslında. Farklı şeyler ile ilgilenmeye başlayın. Boş yaşıyoruz değil boş yaşıyorum diyorsunuz zaten bu çok doğru. Ben de boş yaşıyorum ama sana çok güzel tavsiye verebilirim. Müzik enstrümanı öğrenin. Dilinizi geliştirin. Yeni arkadaşlıklar edinip izlemediğiniz film dizileri izleyin. Kitap okuyun. Her zaman yaptığınız bir şeyi farklı şekilde yapın... Bu ülkede yapabildiğiniz kadar tabii.

Sadece tavsiyelerini bile yapamayan bir sürü insan var bu ülkede. Hayatını istediğin gibi sürdüremezsin Türkiye'de. En basitinden bir Cafe'de oturup kafanı dağıtmak için bir şey içsen 40 TL bir kahveye veriyorsun daha da strese giriyorsun. Türkiye'de zamanını yurt dışına nasıl gidebileceğini araştırarak geçir.

Güzel bir hayat için çok çalışmak lazım. Bu güçte bizde yok. Soru çözmek istesen bir kaynak 150 TL. Bir eğitim almak istesen saati 300-400, dershanesi 20-30 bin TL. Bunu en az 2 yıl yapsan girdi toplam en az 60k. Bu para ile ingilizce dil eğitimi alınır + kafede çalışarak üstüne para ekleyip amerikaya gidilir (biletlerin toplamı 20k olsa diye düşündüm) şimdi hangisi daha mantıklı? konudan saptı.

Aslında çevremde aşşağı yukarı benimle aynı koşullarda olan ama eğlenebilen insanlar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı