Hayat Pahalılığı

Zam üstüne zam gerçekten. Allah yardımcıları olsun asgari ücretle geçinenlerin bir hatay usulü dürüm bile 25 lira yanına ayran alsan 28 lira bu insanların canı yok mu hiç mi alıp yemeyecek insanların psikolejisi iyice bozuldu.
Hocam bizim okulda tost 10 lira ne diyorsunuz.
 
"Maaş aynıyken her şeye zam gelmesi falan." / Şanışer-Yalan

Mevcut yönetim değişene kadar bu böyle devam eder diye düşünüyorum.
 
Biraz Elhamdülillah deyin be kardeşim yok hayat pahalıymış da bilmem neymiş sen de et yeme ekmek ye, bilgisayar alma videosunu izle... Hem aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz dimi...
 
Biraz elhamdülillah deyin be kardeşim yok hayat pahalıymış da bilmem neymiş sen de et yeme ekmek ye, bilgisayar alma videosunu izle... Hem aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz değil mi?

Fakire şükretmeyi öğrettiler zenginin düzeni bozulmasın diye. Artık şükredilecek bir durumda bile değiliz. Neredeyse 1 ayda dolar 5TL arttı. Millet markete gitmeye korkar oldu. Bizim milletimiz de çakal olunca iyice her yer karıştı. Sabah bir kalkıyoruz zam akşam yatmadan başka bir zam bu daha nereye kadar gidecek. Et yeme ekmek ye demişsin bu sence bir çözüm mü? Zaten çoğu kişi önceden de et ürünleri zor alıp yiyordu şimdi hiç yiyemez oldu. Bu sadece et de değil her şeyde geçerli. Bilgisayar alma videosunu izle demişsin hiç eğlenmeyecek misin? Hayata bir kere geliyorsun o da işle/okulla ev arasından ibaret olmamalı daha diyecek bir şey bulamıyorum size.
 

Geri
Yukarı