Hayatım garip bir şekilde güzel gidiyor

Katılım
4 Ağustos 2020
Mesajlar
3.430
Makaleler
4
Çözümler
12
Yer
Ankara
Arkadaşlar hayatım garip bir şekilde yolunda gidiyor. bazı arkadaşlar biliyordur geçen bir konu açmıştım o konuyu bırakayım buraya Çok mutluyum
2 gün önce açıldım ve şu mesajları aldım.
Ama acele etmeyi de sevmem fazla.
Yavaş yavaş yaşayalım ilişkimizi her şeyin tadını çıkaralım.
Yeri gelsin arkadaş olalım yeri gelsin dost gibi olalım.

Eğlenceli bir ilişkimiz olsun yani bu dönüşü aldım normalde hayatım hiç düzene girmezdi ama son zamanlar çok düzenli ve istediğim gibi gidiyor antrenmana gitmek için okulu asıyordum mesela geçen hafta nakil isteğim reddedilmişti bu hafta nakil istedim ve 2. sıradayım 9 kontenjan var hem de okul aktepede (antrenmanımda aktepe stadında) okuldan çıkıp direkt antrenmana gidebiliyorum dediğim gibi şu sıralar mutluyum umarım nazar değmez :)
 
Mutlu olun zaten, hayat mutsuz olmaya değmeyecek kadar kısa. Adınıza sevindim :).
 
Ne yazıkki bazıları mutlu olurken bazıları mutlu olamıyor. Sevgili edinsende bunu insanların gözü önünde yapma. Başkalarının sinirini bozabilirsin. herkesin hayatı iyi gitmiyor.
 
Ne yazık ki bazıları mutlu olurken bazıları mutlu olamıyor. Sevgili edinsende bunu insanların gözü önünde yapma. Başkalarının sinirini bozabilirsin. Herkesin hayatı iyi gitmiyor.

Pek arkadaşım olmadığı için buraya yazdım hocam üzüldüğüm zamanda buraya yazıyorum sevindiğim zamanda çünkü Technopat kullanıcılarının yorumu benim için gerçekten değerli.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı