Hayatımda dönüm noktası olan bir olay

• Konuyu başlatan 333365
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 417
  • Görüntüleme 443.751
Big Smoke'un gönderiymiş şaşırdım. İngilizce de Canon Event deniyor bu tarz olaylara, hani yaşamadan olmayacak şeyler yaşanmadan öğrenilmeyecek bunlar. Er ya da geç yaşanılıyor fakat ne kadar erken deneyimlerseniz o kadar olgun oluyorsunuz o kadar az kırılıyorsunuz. Deneyim oldu hepimize, artık daha güçlüyüz daha bilgiliyiz ve deneyimliyiz. Ne zaman bir kızla yakınlığım olsaydı eskiden geri gelirlerdi değerimi anlar pişman olurlardı. Geri gelmeyen 1 tane bile olmadı hepsinde tuttu.

Dün akıllıydım kızların peşinden koşardım, bugün bilgeyim kızları peşimden koşturuyorum...

Gariban adamız be hocam. Bizim gönderiler tutmaz zaten :D

1765220240454.png

Tutmamış hali sanırım bu. :D Konu tesadüfen karşıma çıktı. Baştan sona kadar okudum. Hayatta herkesin yaşaması gereken olaylar vardır ve konudaki yazanlar da o olaylardan birisi. Keşke her istediğimiz olsa ya da her teklif ettiğimiz kız, doğrudan onay verse. Böyle bir dünya yok. Karşımızdaki insan bizi sevmeyebilir ve kendimizi de zorla sevdiremeyiz. Mümkün değil bu. Engellere takılmadan, insan önüne bakmalı. Engellere takılırsa da en kısa sürede kalkmasını bilmelidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı