Hayatımda ilk defa teşekkür alacağım

Yani dışarı çıkarsan (okul harici) kötü insanlar karşına gelebilir seni uyuşturucu bağımlısı yapabilirler falan diyorlardı.
Orada da siz kendinizi savunmayı herkese evet dememeyi öğrenmeniz lazım. Test çözerek öğrenilmiyor bunlar. Hiç zevkleriniz falan yok mu en azından müzik, oyun, film vs.

Bana hep dışarıyı kötü bir yer diye söylediler yani hep tek başıma dışarı çıkmaktan korkmuşumdur.

Sınavdan daha önemli bir sorun var burada. Ailen senin hayatını çalıyor.

Psikolog randevusu alıp görüşmeye gidin. Sana nasıl davranıldığını detaylıca anlattıktan sonra ailenle beraber görüşün.

Yani dışarı çıkarsan (okul harici) kötü insanlar karşına gelebilir seni uyuşturucu bağımlısı yapabilirler falan diyorlardı.

Aileniz farklı bir evrende yaşıyor galiba. Yolda geçen tanımadığınız herhangi biri gel uyuşturucu içelim demez. En fazla zorlar onun içinde kendinizi savunmalısınız.

Orada da siz kendinizi savunmayı herkese evet dememeyi öğrenmeniz lazım. Test çözerek öğrenilmiyor bunlar. Hiç zevkleriniz falan yok mu en azından müzik, oyun, film vs.

Müzik dinlemem, film izlemeyi de sevmem ama oyun oynuyorum.

Aileniz farklı bir evrende yaşıyor galiba. Yolda geçen tanımadığınız herhangi biri gel uyuşturucu içelim demez.

Hatırlarım ortaokulda kafede bir kızla buluşacaktım ama izin vermediler.
Okulda en azından bazı kişilerin yanına gidip oyun konusu açın biraz arkadaşınız olsun.

Var zaten birkaç arkadaşım.

Ben büyük ihtimalle tek yumrukta falan ölürüm yani o kadar çelimsizim.

Lisede ortaokuldaki gibi her sınavdan 100 alamazsın. Geçen sene uzaktan eğitim olduğundan dolayı fark edememiş olabilirsin ama artık lisedesin bu notlar gayet normal hatta birçok insan için iyi.

Bende hayatımda ilk defa s..tirname alacağım geçen senede hayatımda ilk defa teşekkür almıştım dert etme bu kadar. Başarılarının devamını dilerim her ne kadar sana düşük gelse de şu anlık benim rüyamda bile göremeyeceğim bir ortalama.

Ben ortaokulda her sene minimum 98 ortalama ile sınıf geçiyordum. Teşekkür almak benim için kabus gibi bir şey şu an.

Ben de hep 95 üstü bitiriyordum, 6. sınıfta yaşadığım olaylar yüzünden teşekkür almıştım, o zaman çok takmıştım ama şimdi fark ettim lisede harbiden teşekkür bile büyük nimet. Nerede okuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…