Hayatımda iz bırakan en sevdiğim 38 oyun

NieR Automata eleştirisi yapmaktan konuya yanıt vermeyi tamamen unutmuşum, TITANFALL 2'yi bu kadar aşağılarda görmek üzdü açıkçası. Çünkü bana göre Metro Exodus'tan sonra piyasadaki en iyi single FPS deneyimi TITANFALL 2.

Tabii haksız eleştiri yapılmadığı ve sıralama tamamen kişisel beğenilere dayandığı sürece benim için bir sıkıntı yok.

Bir listede ben yazayım PUBG oynayanlar beğenmesin ama; sıralama yok iz bırakanlar sadece. Küçük bir liste karışık yaptım ortaya.

Dosya Ekleri

• IMG_0978.jpeg
    IMG_0978.jpeg
    141,6 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_0977.jpeg
    IMG_0977.jpeg
    127,1 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_0976.jpeg
    IMG_0976.jpeg
    131,6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_0975.jpeg
    IMG_0975.jpeg
    130 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_0974.jpeg
    IMG_0974.jpeg
    163,1 KB · Görüntüleme: 51
Hocam GTA 3 The Last of Us'dan nasıl iyi olabiliyor.
Benim için olabiliyor. Çıktığında devrim yaratmış bir oyun GTA 3. Günümüz çerçevesinde bakman hata.

NieR Automata eleştirisi yapmaktan konuya yanıt vermeyi tamamen unutmuşum, TITANFALL 2'yi bu kadar aşağılarda görmek üzdü açıkçası. Çünkü bana göre Metro Exodus'tan sonra piyasadaki en iyi single FPS deneyimi TITANFALL 2.

Tabii haksız eleştiri yapılmadığı ve sıralama tamamen kişisel beğenilere dayandığı sürece benim için bir sıkıntı yok.
Aaa bak çok ince bir noktaya değindiniz. Metro serisi de benim bu listeme rahatlıkla girebilirdi.

Ac Odssey cidden hoşuma gitmişti. Zaten o antik yunan havası falan baya içine çekti beni.
Top10 listeme girer rahat. Zaten sevdiğim 2 ac oyunu var onlardan biri odssey.

Çok oyun oynamam ama altın listenize Witcher:3, Beyond Two Souls, Dying Light ve Far Cry:3 eklersem oynarken keyif aldığım bütün hikayeli oyunları saymış olurdum. Bana göre harika bir liste.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı