okul dersleri değil finansal piyasalar hakkında araştırmalar yap. Birisinin emiri altında çalışmamak için paranı çalıştırabilirsin. Kafa yakacaksın stres yapacaksın zaman kaybedeceksin para kaybedeceksin ama hepsine değecek. Hisse senedi piyasaları ile başla.
okul dersleri değil finansal piyasalar hakkında araştırmalar yap. Birisinin emiri altında çalışmamak için paranı çalıştırabilirsin. Kafa yakacaksın stres yapacaksın zaman kaybedeceksin para kaybedeceksin ama hepsine değecek. Hisse senedi piyasaları ile başla.
Okul dersleri değil finansal piyasalar hakkında araştırmalar yap. Birisinin emiri altında çalışmamak için paranı çalıştırabilirsin. Kafa yakacaksın stres yapacaksın zaman kaybedeceksin para kaybedeceksin ama hepsine değecek. Hisse senedi piyasaları ile başla.
Hepsine 8 yaşından itibaren başlamıştım bilgisayar alabilmek için 12 yaşıma kadar çok ilgiliydim ama ailem çok motivasyonumu kırdı şu anda millet 11 yaşında kumbarasında para biriktirirken ben 11 yaşında harçlığımla mining yapmak için aileme ekran kartı aldırmaya çalışıyordum ama almadılar.
Not: 15 yaşındayım şu an.
Üniversitenin etkisi yok diyorlar ama ben olduğunu düşünüyorum. İyi üniversitede okuyup birkaç defa yurtdışında bulunmuş iş adamı ya da doktor tanıdıklarımın hepsine çıktı. Hatta 2 sefer başvurup 2 defa çıkan bile oldu.
Bizler işini yapan büyük firmalara ortak oluruz ve onlara finans sağlayarak daha büyük işler yapmasını sağlarız. Türkiye gibi bir ülkede her önüne gelen kobiler açıyor, yurtdışına seri üretim vb. ciddi olmadığından gsyih'a etki ediyor. İnan bana borsaya gelseler daha fazla yararları olur. Merak etme işini yapan firmalarımız zaten var ve ben sadece tavsiye verdim. Küçük yaşlardan beri hisse senedi piyasalarındayım babamın teşviki ile ve bugün iyi ki yapmışım diyebilecek portföye ulaştım. Kısacası yaşıtlarım geçim derdindeyken ben paramı çalıştırıyorum, uzun vadeli yatırımlarım var haftalık günlük trade ederek portföyümü güçlendiriyorum. Geleceğimi bunda buluyorum, tavsiye istemiş tavsiye verdim para her şey değildir ama her şey paradır.
Hepsine 8 yaşından itibaren başlamıştım bilgisayar alabilmek için 12 yaşıma kadar çok ilgiliydim ama ailem çok motivasyonumu kırdı şu anda millet 11 yaşında kumbarasında para biriktirirken ben 11 yaşında harçlığımla mining yapmak için aileme ekran kartı aldırmaya çalışıyordum ama almadılar.
Not: 15 yaşındayım şu an.
Harikasın devam et. Küçüklüğümü görüyorum sende. Zaman ve para kaybetmek istemiyorsan bu işte parasını ve zamanını kaybetmiş değerli hocalardan eğitim al. Araştır sen istemesende onlar önüne çıkacaktır.