Arkadaşlar sizlerle beraber tartışmak istedim. Hayatım kötü gidiyor gibi hissediyorum. Kendimi bildim bileli kilolu biriyim ve ders notlarım oldukça kötü. Şu 2 şeyi düzene koyduktan sonra hayatım iyi olacak gibi hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Sence bu iki şey gerçekten hayatı kötü yönde etkileyecek şeyler mi?
Hayatında sadece bu tip ders notu, kilo gibi problemler varsa inan çok güzel bir hayat yaşıyorsun. Kıymetini bil :
Sence bu iki şey gerçekten hayatı kötü yönde etkileyecek şeyler mi?
Hayatında sadece bu tip ders notu, kilo gibi problemler varsa inan çok güzel bir hayat yaşıyorsun. Kıymetini bil :
Arkadaşlar sizlerle beraber tartışmak istedim. Hayatım kötü gidiyor gibi hissediyorum. Kendimi bildim bileli kilolu biriyim ve ders notlarım oldukça kötü. Şu 2 şeyi düzene koyduktan sonra hayatım iyi olacak gibi hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Sorunlarımız aynı. Bir şeylere başlamak için motivasyon bekleme. Benim mesela spora başlama sebebim tartının tartılmaya çalıştığımda error vermesiydi. O zaman kafama dank etti. Gittim spora başladım. Bunu yapmak için sevgilinin seni terk etmesine, zorbalık görmeye ihtiyacın yok. Ders konusunda bir şey diyemem ben de aşırı kötü bir öğrenciydim.