Hayatımı tamamen sıfırdan değiştirmek

Aslında yeni insanlarla yeni başlangıç yapmak gerçekten insanı mutlu ediyor 3 ay boyunca erzuruma gittim yapmadığım iş kalmadı un değirmeninde çalıştım çobanlık yaptım tabii hemen öğrenmedim yanımda yapanlardan göre göre bende yapmaya başladım. Ben Bursa'da yaşıyorum ama Erzurum'daki hayatı tercih ederdim. Yeni insanlar yeni hayat gerçekten çok iyi. Oradaki insanlar bana çok daha sıcak geldi yok abi yok doğu insanı ayrı oluyor Bursa'da hiçbir insanda onlardaki samimiyeti görmedim.
 
Yeni hobiler edin, vakit geçirdiğin yerleri değiştir, farklı bir arkadaş grubu edin, spora başla gibi gibi bu örnekler uzar gider... Bence böyle böyle hayatında istediğin gibi değişiklikler yapabilirsin.
 
İyi geceler öncelikle, hayatımı tamamen baştan aşağı değiştirmek istiyorum. Yani kullandığım uygulamalardan, giydiğim kıyafate, alışkanlıklarıma kadar tavsiye ettiğiniz şeyler var mı? Hayatımı artık komple değiştirmek istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz neler yapabilirim?

Bir koç bul kendine sana egzersiz ve alacağın besinler için belirli bir program yazsın onları gün içerisinde sana söylediği şekilde uygularsan zamanla güzel bir fiziğe sahip olabilirsin, ne kadar ilerleme kat edersen seni o kadar mutlu edebilir hobi olarak bunu bence yapabilirsin
 
Böyle bir şey mümkün değil, her şeyi değiştirmek istiyorsanız ailenizden başlamalısınız ve bu mümkün değil.
Kendinizi olduğunuz gibi kabul edin, değiştiremeyeceğiniz şartları kabul edin ve bu kabul ettikleriniz üzerinden kendinizi nasıl geliştireceğinize bakın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı