Hayatımın birkaç senesi çöpe gitti

Ne kadar erken o kadar iyi. Her ne kadar vakit kaybettiğini söylesen de, ne kadar erken başlarsan senin için o kadar iyi olur. Umarım kendini daha da geliştirirsin. Ben de senin yaşadığın duruma yakın bir durumdayım. Umarım ben de bir an önce kendimi geliştirir ve kendime, çevreme daha verimli bir birey olurum. Dediğim gibi; umarım daha iyi yerlere gelir ve kaybettiğini düşündüğün zamanı telafi edebilecek konuma gelirsin. Şimdiden başarılar.

Sağol dostum teşekkür ederim. İnşallah aynı şekilde sende istediğin alanda en iyisi haline gelirsin, boş boş oturmak değil çalışmamız gerekiyor. Neyse ki ben bu evreyi atlattım. Eğer ki sen hala o evrede isen hemen bırak ve araştırmaya başla. Ne istiyorsun ve nasıl istediğin mesleği yapabilirsin. Yazılım istiyorsan ve bilgin yoksa elimden geldiğince yardımcı olurum. Kendine iyi bak başarılar.

Lise 1'e gidiyorum ve güzel bir lise tutturdum. Tutturdum tutturmasina ama sadece sınav haftasına yakın sürelerde ders çalışıyorum şu an için sıkıntı yok fakat bayağıdır istediğim hatta hedefim olan bilgisayar mühendisliği hakkında biraz biraz adım atmak istiyorum fakat bir bakmışım sürekli oyunlara giriyorum 10-11-12 de düzeltirim bu sistemi diye düşünüyorum ama çok yanlış düşündüğümü ben de biliyorum fakat aranızda illaki bilgisayar mühendisliği okuyan veya mesleği olanlar varsa birkaç tavsiye almak istiyorum cidden. LGS'de güzel bir puan tutturdum ve Türkiye'de ilk 20'de bir okul fakat nedense çok fazla gelecek kaygım var (Ankara Atatürk Anadolu lisesi)

Kardeşim daha yaşın genç yani oyun da oyna ama bir yandan kendini de geliştirmeye çalış. Türkiye de yaşıyoruz öyle Avrupalı gibi takılıp da 25 yaşınıza gelince ise başlamıyoruz. Madem bilgisayar mühendisliği hakkında pek bilgim yok ama yazılım konusunda elimden geldiğince yardımcı olurum. İleride ki zamanları bekleme. Ne zaman başlarsan o kadar iyi.

Bende cidden ne yapacağımı bilmiyorum. Evde uyuyorum, kalkıyorum, sonra tekrar uyuyorum. Daha ne meslek yapacağımı bilmiyorum, kafam çok karışık.

Bende cidden ne yapacağımı bilmiyorum. Evde uyuyorum, kalkıyorum, sonra tekrar uyuyorum. Daha ne meslek yapacağımı bilmiyorum, kafam çok karışık.
Araştır ve bir yerden başla. Kolay Değil YouTube kanalını öneririm.

HOCAM okumak o kadar önemli degil bence bu yaptığını 15 16 yaşlarında başlasaydın daha iyi olurmuş ama yinede iyi yapmışsın koyduğun hedefe inancın tam olarak ilerle daha da başarılı olacaksın.
Evet öyle olabilirdi ama yine de hedefime doğru gittiğim için mutluyum teşekkürler umarım sende çok başarılı olursun.
Geçmişini affedebilmen gerekli.
Affettim zaten elimden gelen bir şeyde yok. Önüme bakıyorum.
Biraz saçma geldi yani. Ben artık düzeltmeye çalışıyorum son 1 senedir. Çünkü hayat böyle gitmiyor. Bakmam gereken insan da var. Bence sende bi düşün yani. İleride pişman olma.
İlla ki birisine umut veya teselli olur. Benzer yoldan geçmişiz. Ben lise de olduğum için hiç takmamıştım ve öğretmenler iyi değildi hep serbest bırakıyordu bizi. Kesinlikle bende geçmişe dönsem her şey değişir benim için. Her gün gelişmeye devam dünya durmuyor çünkü.

Son düzenleme:

Bu yaz 3 aylık bir eğitim almak istiyorum 3 ayda temeli oluşturabilir miyim?

O halde kendini üzme veya kendine kızma. Bu seni daha da mahveder. Bugünkü bilincin, o dönemki bilincin olmasaydı, olmazdı.
Kesinlikle. Geçmişte bu aklım olsaydı ohoo

Bu yaz 3 aylık bir eğitim almak istiyorum 3 ayda temeli oluşturabilir miyim?
Şimdi bilgisayar mühendisliği yazılımdan ayrı mı? Neyin 3 aylık eğitimi? Eğer ki yazılım için diyorsan elbet ki temel atarsın. 1 ayda bile atabilirsin "basit" bir temel. Bence yazı falan bekleme. YouTube'da ücretsiz kaynak çok. Eğer ki dersen bir kursa 50-60TL veririm Udemy sitesine bak derim.

Yazılım için düşünmüştüm ücretli kursları kullanacağım galiba. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…