YcS Megapat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 616 Çözümler 2 21 Ocak 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun 0:50 saniyesindeki müzik nedir arkadaşlar? 1 yıldır, nasıl tarif etsem diye düşünüyordum. Az da olsa bir tarif şekli buldum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun 0:50 saniyesindeki müzik nedir arkadaşlar? 1 yıldır, nasıl tarif etsem diye düşünüyordum. Az da olsa bir tarif şekli buldum.
2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.852 Makaleler 3 Çözümler 4 21 Ocak 2021 #2 Pazar sürprizi şarkısı (edit: müziği*)
YcS Megapat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 616 Çözümler 2 21 Ocak 2021 #3 294144 dedi: Pazar sürprizi şarkısı Genişletmek için tıkla... Sağ ol, teşekkür ederim. Bu müzikten bir parça ses bulmak için, girip çıkmadığım video kalmadı neredeyse.
294144 dedi: Pazar sürprizi şarkısı Genişletmek için tıkla... Sağ ol, teşekkür ederim. Bu müzikten bir parça ses bulmak için, girip çıkmadığım video kalmadı neredeyse.
gearbass Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 245 23 Ocak 2021 #4 Vallee Des Larmes - Radio Edit bu olması lazım 1-2 seferden sonra sıkıyor ama YcS dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun 0:50 saniyesindeki müzik nedir arkadaşlar? 1 yıldır, nasıl tarif etsem diye düşünüyordum. Az da olsa bir tarif şekli buldum. Genişletmek için tıkla...
Vallee Des Larmes - Radio Edit bu olması lazım 1-2 seferden sonra sıkıyor ama YcS dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun 0:50 saniyesindeki müzik nedir arkadaşlar? 1 yıldır, nasıl tarif etsem diye düşünüyordum. Az da olsa bir tarif şekli buldum. Genişletmek için tıkla...