Hayatın beni biriyle yakınlaştırmaya çalıştığını hissediyorum

Hocam sizin yaşadığınız his bence mükemmel bir şey. Ne güzel işte bence kaybetmeyin bu his belki hayatınızda bir daha hiç gelmez.

Hocam ilk günlerde öyle hoşuma giderdi ki o hisler. Ama her geçen gün bozuldu. Aylardır göremiyorum. Allah göstertmiyor. Bir sebebi var. Hayırlısı olan bu. Ama ne zaman görüşeceğimizi merak ediyorum. Bekliyorum. Annesinin butik hesabını bile takip ediyorum. Sonrasında büyük bir hata yaptığımı anladım. Butik hesabında full kadınlar var hocam. Bir erkek ben varım yani resmen. Annesi sormuştur: bu kim, takip ediyorsun diye. Kızdım sonrasında kendime ama yapacak birşey yok. İlk karşılaştığımızda utanacağım tahminimce bundan dolayı. Sorarsa cevap veremeyeceğimi temin ederim. Ama bilmiyorum. İnançlarım var sayın hocam! Ben onu düşünüyorsam az çok onun da aklında olduğuma inanırım hep. Düzeyi şiddeti değişir ama az da olsa bir kafasının bir yerlerinde olduğuma inanırım. Bu herkes için geçerli. Ve aynısının onun için de geçerli olduğunu düşünüyorum. Kızın en yakın arkadaşı beni takipten çıktı. (O kısma değinirsem satırlar sürer. Ama özet geçeyim. Benim yakın arkadaşım onun yakın arkadaşına yürüdü. Baya da iyiydi araları. Sonrasında anlaşamadılar. Bende bir defa aralarını yapmak için ikisiyle de konuştum. Haliyle araları bozulup ayrılınca onlar beni de çıkmış. İşte bu yüzden mantıken o çıkmadığı için şöyle bir çıkarım yaptım: "Elbet bir gün karşılaşıp görüşeceğimizi biliyor ki çıkmadı." diye düşündüm. Yani en azından buradan da çıkarım edersek bir öngörü var. Biraz mantıklı biriyimdir, iyi düşünürüm böyle konularda. İşte buradan çıkarımım da bu. Her neyse kısa kesecek olursak durum bu hocam. Görüşleriniz nedir acaba :)?
Güncelleme: Annelerimiz tanışmış. Çok ama çok mutlu ve çoşkuluyum. Çay içelim bile demişler. Hiç böyle bir şeye bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi. Öylesine mutlu oldum ki arkadaşlar. Sanırım bunun tarifi yok.
Güncelleme sonrası bildirim gitmiyor. Konuyu öne çıkarıyorum.
 
Son düzenleme:
O kız bir de Technopat üyesi çıksın işte o zaman herşey tamamdır. :D
Alakası olmadığına eminim ama bir ara biyografimde Technopat linkim vardı :). Eğer linki tekrar bulup girerse işte o zaman birşeyi yedik gibi :)
 
Sizin yazdığınız resmen film olur. Çok güzeldi ve tekrar böyle güzel anıları yazarken beni etiketleyin. Çok güzel anlattınız. Harika ve muhteşem. Otobiyografik roman yazın bence.
 
Sizin yazdığınız resmen film olur. Çok güzeldi ve tekrar böyle güzel anıları yazarken beni etiketleyin. Çok güzel anlattınız. Harika ve muhteşem. Otobiyografik roman yazın bence.
Çok teşekkür ederim. Sizi etiketlerim aklımda :).

Bu yazıyı yazarken aslında adeta kafamdaki filmi oynattım sayın hocam. Filmin betimlemelerini yaptım. Bu "hayatımın en güzel ve en heyecan verici olayını" güzel bir şekilde kaleme almak benim için oldukça kolay oldu. İnsan; zevk, heyecan, aksiyon duyduğumu aktiviteleri genelde en iyi şekilde yapıyor. Bu da aynı şekilde oldu benim için :).

Bugün güncelleme de yaptım. Çok ama çok mutluyum. Annelerimiz de tanışmışlar. Çay içelim gibi sözler de geçmiş. Heyecanım katlandı. 1 de yatağıma adeta yorgunluktan zıpladım. Ancak ki bu olayı duyunca bu saate kadar hala ayaktayım ve müzik dinliyorum. Normalde çok basit bir olay gibi gözüküyor ama ben de bilmediğim şekilde bu basit olay adeta kutluyorum. Umuyorum ki bunun gibi durumlar,olaylar herkesin başına gelir. Ben bu taşkın derecede güzel olayı ancak böyle anlatabildim. Belki sizin de başınıza gelir ve eminim benden güzel yazarsınız :).
Hayal dünyasında yaşamak iyi güzel de sıkmıyor mu.
Hayal dünyasında yaşamak sıkıcı falan değil ki hayal duyulacak bir şey de yok benim gözümde. @444065 hocamın da dediği gibi bir film. Ancak daha sonu gelmemiş bir film gözüyle bakıyorum. Bu tür olaylar benim hayata karşı heyecanımı tazeliyor. Oldukça kıymetli. Sıkıcı bulmak benim için olanaksız.
 
18 ocakta açmışsın konuyu daha açılmadın mı? Şimdiye evlenip çoluk çocuğa karışman lazımdı :D
Kızı bu konuyu açtığımdan beridir görmüyorum. Çok ilginçtir ancak hala göremedim konuyu açtığımdan beridir. Açtığım günlere yakın bir zamanda gördüm birkaç kez ama konuyu açtıktan sonra ve kızı gördüğüm anda konuşmaya karar verdiğim -cesaretimi topladığımı ise varsayıyorum- andan itibaren görmüyorum. Sanırım Allah'ın takdirince şu an birbirimizi tekrar görmemiz henüz uygun değil. O zamanı bekliyorum hala.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı