Hayatın tadı nasıl çıkarılır?

Hayatta insanı heyecanlandıran şeyler olmalı, bende bu heyecanları düşünerek hayal kurmak istiyorum yani merdivenin başındayken merdivenin sonundan örnekler görmek istiyorum.

4090 almak, dünyanın en iyi sistemini dizmek dünya'nın en iyi monitörünü almak. Parçaların son derece kaliteli olması. Sınırsız Kaspersky üyeliği.

Hayatta insanı heyecanlandıran şeyler olmalı, bende bu heyecanları düşünerek hayal kurmak istiyorum yani merdivenin başındayken merdivenin sonundan örnekler görmek istiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle,
Sevdiğin bir işi yapman gerekiyor.
Sevdiğin işin güzel para kazandırması gerekiyor.
Ve en önemlisi, sağlığının yerinde olması gerekiyor.
Tadını çıkarmak içinse, ailenle, yada arkadaşlarınla güzel vakit geçirmen gerek,
oyunlar oynamak, kitaplar okumak, dizi/film izlemek gerek. Tatile gitmek, gezmek gerek.

Ama bende bilemiyorum, bu hayatta en çok amaçladığım 1-2 tane şey var, onlara ulaştıktan sonra mutsuz olma korkusu var içimde.
Yani, istediğim şeyin hayalini kurmak, istediğim şeyden daha keyifli olabilir mi diye düşünüyorum sürekli.

Dubaide bugatti in içinde top g ile pro cigura patlatmak misali

Hayatın tadı bence Scarlett johansson gibi bir kadınla vakit geçirince çıkar. Kadınla 1 saat sohbet etmek bile yeter hayatın tadını çıkarmak için. İlla sohbet etmekte gerekmiyor

Ucuz bütçeye hayatın tadını çıkarmak istiyorsan bir zamanlar terori*stlerin cirit attığı ama sonradan temizlediği cehennem vadisine gidebilirsin güzel bir arazi satın alıp orada yaşa Harry Potter izleyerek.

Son düzenleme:

Hocam kelimeyi yanlış yazdınız.

Şuan 12. sınıfım mezun olunca istediğim işi yapacağım oto döşemeci olacağım sonra babamın dükkanına geçeceğim yani istediğim işi istediğim parayı alacağım. Sağlığım çok şükür yerinde sadece konuşma problemim var bunuda kitap okuyarak azaltmaya çalışıyorum. Benim arkadaşım olmadığı için hayatın tadını çıkaramıyorum. 12. sınıfım evet selamlaştığım var öyle hiç yok değil ama aktivite yaptığım yok, hele konuşma zorluğu çekince hiç arkadaşım olamadı. e 1 yıl kaldı benim hala kalıcı arkadaşım yok ben nasıl ömür yaşayacağım diye düşünüyorum. Çünkü lise cidden arkadaş yuvası ama ben bu yuvadan arkadaş çekemedim kendime. Bu yüzden de sanırım hayatın tadı tuzu yok gibi, evdeyim bu hafta ve arkadaşım olmadığı için dışarı çıkamıyorum mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…