Hayatın tadı nasıl çıkarılır?

Hocam kelimeyi yanlış yazdınız.

Kusura bakmayın hocam.

Hiç önemli değil hocam iyi sosyaller.

Hocam benim şu an konuştuğum arkadaşların hepsi DC'den sanaldan konuştuğum arkadaşlar. Lise arkadaşlarımla neredeyse hiç konuşmuyorum. Üniversite 2'yim bu arada. Sanırım diksiyon probleminiz var yanlış anlamadıysam. Benim de diksiyon problemim var maalesef. Ama çok da umursamıyorum. Çünkü siz ne kadar ve nasıl konuşursanız konuşun anlattığınız şey karşıdaki kişinin anladığı kadardır.

Okuldaki arkadaşlıklar çok uzun süreli değil ya, sıkmayın canınızı. Ben şuan dışarıdan, discorddan oradan buradan tanıştığım kişilerle çoğu arkadaşımdan daha iyi anlaşıyorum.

Hocam tanışmak var ama. Discorddan bir yere kadar konuşulur edilir ortak yön olur ama mesela mahalleden veya ilçe veya ilden bir arkadaş güzel olabilir ama hiç hayatımda birisine arkadaş olalım mı demediğim için nasıl olacak bilmiyorum. Mesela bir spor arkadaşı veya sanayide bir arkadaş ne bileyim. Yani yüz yüze hem erkek hem kız arkadaşlarım olun isterdim.

Genelde zaten arkadaşa arkadaş olalım mı diye sorulmaz bence. Yani tanışırsınız oyun falan girersiniz, atıyorum halı sahaya giderken birbirinizide 1 kişi lazım gelir misin deyip çağırırsınız, maç izlemeye gidersiniz, internet kafeye, PS kafeye gidersiniz. Bu şekilde zaten arkadaşınız olur. Yani öyle arkadaş olalım mı demekle olmaz diye düşünüyorum ben.

Halı sahaya 1 kişi eksik denmesini çok isterim gerçekten, o halı saha ekiplerini hep kıskanıyorum. Umarım güzel geçer bu yıl ne diyeyim. Bir merhaba ile başlasa her şey çok güzel olur.

Halı sahaya 1 kişi eksik denmesini çok isterim gerçekten, o halı saha ekiplerini hep kıskanıyorum. Umarım güzel geçer bu yıl ne diyeyim. Bir merhaba ile başlasa her şey çok güzel olur.

Bende sizinle aynı fikirdeyim. Halı sahaya 1 kişi eksik gelsen çok iyi olur deseler yerimde bir dakika durmam.

Bende sizinle aynı fikirdeyim. Halı sahaya 1 kişi eksik gelsen çok iyi olur deseler yerimde bir dakika durmam.
Futbol falan oynamasam bile, soru sorulmuştu. Gerçekten çok mutlu ediyor insanı, çünkü önemsendiğini hissediyorsun. 1 kişi gerekli, ve seni seçmişler. Gerçekten çok güzel bir his.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…