WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.272 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #41 739192 dedi: İnsan olmak derken acaba düzgün olmak olabilir mi düzgün derken ne demek istediğimi anla. Genişletmek için tıkla... Tamam bilmeceli anlatım, insan olmak önemli doğru diyosun.
739192 dedi: İnsan olmak derken acaba düzgün olmak olabilir mi düzgün derken ne demek istediğimi anla. Genişletmek için tıkla... Tamam bilmeceli anlatım, insan olmak önemli doğru diyosun.
leonada Hectopat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #42 Türkiye'de yaşayabiliyorsan bunu başarı olarak görüp hayatın tadını çıkarabilirsin bence.
Fruko Gazoz Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.336 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer Bayburt 4 Eylül 2024 #43 Fruko Gazoz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 30 da kalmış, askere de gitmiş sabun da bitmiş Feyzullah. Anladın sen tadını çıkar Biraz troll mesaj oldu yazarken çok güldüm.
Fruko Gazoz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 30 da kalmış, askere de gitmiş sabun da bitmiş Feyzullah. Anladın sen tadını çıkar Biraz troll mesaj oldu yazarken çok güldüm.