- Makaleler
- 2
Yıkılmış bir haldeyim.
Kilo verme işlemleri nasıl gidiyor? Masada ki Caramio sponsorluğunda?"Çoğ iyi" yeğenim ama okullar açılacak 3-5 haftaya.
Eki Görüntüle 323070
Hocam o ekipmanlara o mousepad yakışmamış ama [emoji16]"Çoğ iyi" yeğenim ama okullar açılacak 3-5 haftaya.
Eki Görüntüle 323070
Az yemeye dikkat ediyorum ama bir yandan hevesim kalmadı okullar açılacak telefon sadece sabah alarmı olarak kullanacağım. Şu an kullandığım telefon kafasına göre bağlanıyor şebekeye.Kilo verme işlemleri nasıl gidiyor? Masada ki Caramio sponsorluğunda?![]()
Telefon için değil yine kendin için heves et bence, fazlası zarar çünkü dikkat etmek gerekir. Bu arada aktif olarak görüyorum seni sürekli ve merak ettim sorup tanımak istedim, yaş kaçtı ve adın neydi?Az yemeye dikkat ediyorum ama bir yandan hevesim kalmadı okullar açılacak telefon sadece sabah alarmı olarak kullanacağım. Şu an kullandığım telefon kafasına göre bağlanıyor şebekeye.
Evdeki yazıcıyı odama aldığım için biraz değişti görüntü. Kasa ve UPS aynı yerde ama uzatma ve modemi sola aldım, yaziciyi da sola koydum.
Hatırlatma be handsome"Çoğ iyi" yeğenim ama okullar açılacak 3-5 haftaya.
Eki Görüntüle 323070
Ağır olmak güzel ya.Telefon için değil yine kendin için heves et bence, fazlası zarar çünkü dikkat etmek gerekir. Bu arada aktif olarak görüyorum seni sürekli ve merak ettim sorup tanımak istedim, yaş kaçtı ve adın neydi?![]()
Ağır olmak güzel ya.Telefon için değil yine kendin için heves et bence, fazlası zarar çünkü dikkat etmek gerekir. Bu arada aktif olarak görüyorum seni sürekli ve merak ettim sorup tanımak istedim, yaş kaçtı ve adın neydi?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.