Hayatınızda tesadüf ötesi yaşadığınız durumlar

Money, olabilir mi hocam?
Alakası yok, koca "holdingin" her yıl 200,000,000 $ civarında para pompaladığı okulda o iş öyle yürümüyor. :D Önceden o sınava girdiğim için hangi soru tipi ağırlıklı sınav olduğunu ve konuşma konularındaki ufak hileleri bildiğim için ona öğretmiştim. Ona rağmen kıl payı geçmişti.
 
Ben bebekken abimin anlattığı bir anı. Hastanede aşı olduktan sonra eve gelmişiz. Ben oturup tavana doğru, aralıksız bakıyormuşum. Abim bebek aklı diye umursamamış. Ama bir süre daha böyle durunca kontrol etmiş ve ölü gibi kitlenmiş kalmışım. Hemen hastaneye götürmüşler ve öğrenmişler ki yapılan aşıya alerjim varmış. Eğer hastaneye götürülmesem, abim şüphelenmemiş olsa şuan hayatta olmayacakmışım. Tesadüf mü dersiniz bilemem ama ben öyle demiyorum en azından.
 
Küçükken ailelerin katıldığı bir yaz kampına gitmiştim. Kampın bitmesine birkaç gün kala hediye çekilişi yapıldı. Küçük olduğum için beni ve yine benim gibi küçük kızı piste aldılar. Kız torbayı tutuyordu, ben de çekilişi yaptım. En büyük hediyeleri (büyük rakı) kendime ve yanımdaki kıza çektim :)
 
Bu kadarı fazla artık, tesadüf değil dediğiniz durumlar var mı?
Kızlar askerlik yapmalı mı yapmamalı mı, Adlı bir münazarada kaybettikten sonra arkadaşa Spotify'den karışık çal dedim. Çıkan ilk şarkı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu hafta iki kere denk gelen bir olay daha:
Hidra dinlerken "kahve bardağından yüzüme doğru vuran sıcaklık" diyor ya tam kahveyi ağzıma götürürken denk gelmesi. Deftere püskürtmüştüm kahveyi. Garip🤔
Craftrise oynarken benimle aynı isimde sonunda 44 olan (yani benim gibi Malatyalı) biriyle konuştuk annesinin babasının hangi ilçeden olduğu aynı (isimler farklı) o da merkezde doğmuş aynı yaştayız. Bana dedi ki iyi bir PC alacağım. Ben de alacağım dedim sonra onun alacağı ekran kartı 5500XT benimki 1650S idi. Bı bu farkımız vardı. Bir ay sonra 1.800TL'ye 5500XT aldım.
 
Hayatta olmam tesadüf zaten, otobüs altında kaldım bir çizik bile almadan kendim çıktım, refleks sayesinde lastikten kaçınmıştım, Freeride adlı bir bisiklet sporu yaptığımız için hareket vb. işler ile uğraşıyoruz o zamanlar bir merdiven gözümüze kestirdik, 3 kişi merdivene bunny ile girelim dedik öndeki önü az çekip arkayı çok çekince takla attı bende çarpmamak için manevra yaptım ama unuttumki altımdaki bisiklet bir XC ve merdivenden iniyoruz, hop bende taklaya geldim, arkadakide benimle birlikte geldi, kafamda kask vardı kafamı vurdum sonra kıçımın üstünde merdivenin aşağısına kadar sürüklendim, sonuç: Ben sadece sarsıntı geçirdim ve geri ayağa kalktım, arkadaşlarımın birinin ommzu birinin parmağı çatladı :D, sallıyonuz demeyin zaten sarsıntı geçtikten sonra kıçımın morardığını farkettim 2 gün uyuyamadım.
 
Rüyamda bir yılan beni löp diye yutuyordu. Ertesi gün ise köyde 2 yılan görmüştüm. Bu ve bunun gibi sürekli rüyalarım gerçekte karşıma çıkıyor.
 
Rüyamda bir yılan beni löp diye yutuyordu. Ertesi gün ise köyde 2 yılan görmüştüm. Bu ve bunun gibi sürekli rüyalarım gerçekte karşıma çıkıyor.

10 yaşıma kadar bu tür rüyaları gördüm, hep görüyordum ama 10 yaşıma geldiğimde birden durdu bırak böyle şeyleri rüyada görmeyi artık adam akıllı rüya göremiyorum.
 

Geri
Yukarı