Hayatınızda yaşadığınız en üzücü olay nedir?

İlkokulda bir çocukla sözlü kavga etmiştim. Birkaç büyüğünü çağırıp okul çıkışı tokat atmıştı bana. Gerçekten incinmiştim.

Sözlü bir kavgaya karşı böyle yapması size haksızlık olmuş.
Asıl sorun o da değildi ben o yaşa kadar babamdan tokat yememiştim ki hala yemedim okulda *** in birinden yemiştim o da kalabalıklar diye ama neyse unuttuk gitti küçükken bende biraz salaktım.

Top şişiriken boğazıma sibop kaçmıştı 4-5 kere öksürünce anca çıkmıştı boğazımdan gerçekten o an yaşadığım şey çok değişitki.

Top şişiriken boğazıma sibop kaçmıştı 4-5 kere öksürünce anca çıkmıştı boğazımdan gerçekten o an yaşadığım şey çok değişitki.
Beklenmedik böyle durumlarda insanın aklına ölüm geliyor direkt.

Babamın iki evliliği ve 5 çocuğu var. Ben 2. Eşinden, abilerim ise 1. Eşinden. Bunu ilk öğrendiğimde "Ne yani biz üvey miyiz?" Demiştim. Abim bunu duyunca ağladığını öğrendim. (Olay yanlış anlaşılmaymış).

Can dostumu evimin yakınlarında kaybetmem.

Yaklaşık 2 sene önce Trabzon'a yıllar sonra kar yağdı. Ben hazırlanmış arkadaşlarımla oynamak için dışarı çıkacakken muhabbet kuşum fıstık yerde yürürken üzerine basmıştım şu an bile çok üzülüyorum. 5 kelime söyleyebiliyor'du. Ben onu kafesinde sanmıştım ama yemlikten dışarı çıkmış . Geçen ramazan 2 kuşum öldü. Biri pencereden kaçtı. Diğeri bir gece nedensiz bir şekilde kafesinin etrafında 1000LERCe karınca ve ölü bedeni. O karıncalar nasıl geldi en ufak bir fikrim yok. 1 ayda 9 kilo vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…