Hayatınızın en iyi dönemi ve en kötü dönemi hangisiydi?

Yapacak bir şey yok, bizim dışında umut yok.

Ben içinde bulunduğumuz bu gençlikten de ümitli değilim çoğu saçma düşüncelerde. Kimse ülke adına faydalı amellerde değil. Ülkenin umudu bilgili gençlikte.

Son düzenleme:
Ben içinde bulunduğumuz bu gençlikten de ümitli değilim çoğu saçma düşüncelerde. Kimse ülke adına faydalı amellerde değil. Ülkenin umudu bilgili gençlikte.

Bilgili gençlik dahi çok bilgili değil aslında. Kendilerini düşündüklerini düşünüyorum ve bunların sayısı kaç olabilir ki? Ben çevreme baktıkça emperyalizm özentileri, TikTok kullanan, kendini havalı sanan, motorları havalı bir şey sanan işte TikTok kullanıyorsanız anladınız ya. Devamını açıklamama gerek yok. Bu gençlikten ben de çok ümitli değilim zaten ama yapacak bir şey yok ya batıp gideceğiz ya da bizi bir kişi kurtarır bilemiyorum.

En iyi dönemim 2013 senesi ve 2023 yılındaki ilkbahar dönemi. En kötü dönem ise şu an içerisinde bulunduğum süreç. Bakalım, toparlarız bir şekilde.

Geçen sene bu zamanlar çok kötüydü.
2014-2019 arası gayet iyi idim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…