Hayatta kalma oyunu önerisi

Usta terratech var severek oynuyorum düşmanlara karşı yaşamaya çalışıyor robot bir arabasını bloklardan oluşan karşıdakileri öldürüp kendini güçlendiriyorsun kafana göre aracını falan büyütüyor bir bak intden.

Arkadaşlar merhaba.
Hayatta kalma temalı oyun arıyorum. The Long Dark - The Forest gibi oyunlar oynadım ve çok beğenmiştim ikisini de. Bu tarzda önerebileceğiniz oyun var mı?
Project zomboid. FPS değil daha çok yukardan bakış açısı ama çok detaylı ve uzun dönem zombi hayatta kalma ve simülasyon gibi bir oyun bakıyorsan olabilir. Oynaması ve alışması zor ama alışınca hem doğa koşullarına hemde zombilere karşı eşi benzeri olmayan bir hayatta kalma deneyimi sunuyor.

Belli kısımlarında var.

Hayatta kalma dediğin aksiyon sahneleri değildir. Sandbox tarzda kendi tarzınla sınırsız hayatta kalabileceğin minecratf tarzı oyunlara hayatta kalma deriz.

Belli kısımlarında var.
Ona bakarsan CS:GO da hayatta kalma, sonuçta vurulmadan hayatta kalmaya çalışıyorsun. Burada "Survival" kategorisi adı altında bir hayatta kalmadan bahsediyoruz, bu belli bir olay sonrası adaya düşmüş karakter olur başka bir şey olur.

Green Hell oynamanı öneririm. Yeni yeni güncellemeler geldi. Yalnız birkaç arkadaşınla oyna. Tek başına çok ama çok zor. Survival oyun ustasıyım beni çok zorladı. İş bölümü de yapmak gerekiyor bir yerden sonra. Aynı anda yemek pişir, su elde et, barınak inşaa et, yeni yer keşfet vs çok uzun ve mantıksız oluyor.

1728951918703.jpeg

The Long Dark'ı ne yaptın? Yeni Episode çıktı mı? Tüm bölümleri oynadın mı? En zorlayıcı modda denedin mi? Mücadeleleri yaptın mı? Evet bir yerden sonra tek başına oynarken yalnızlığı iliğine kadar (
1.PNG
) hissediyorsun ama yine de güzel oyun. Modlayıp çok oyunculu oynayan da var.

Raft da oynanılabilir. Yine birkaç arkadaşınla oynamanı önereceğim oyun zaten bu tür hayatta kalma oyunları tek başına oynanılacak bir tarafı yok.

Bence hayatta kalma oyununun öncüsü Green Hell'dir...

Dying Light:
Et peşindeki zombilerin istila ettiği açık dünyada, kıyamet sonrası dönemde geçen, birinci şahıs aksiyon hayatta kalma oyunu. Gizemli bir virüs salgınıyla perişan olmuş şehri keşfet. Erzak ara, silah üret ve marazlı ordularıyla çarpış.
1728965081281.jpeg

Sunkenland:
Modüler üs inşası, batık şehirlerde arayış, el sanatları, üs savunması ve kaynaklar ile topraklar için NPC klanlarının istilalarını içeren Waterworld temalı bir hayatta kalma oyununa hazır olun. Su apokalipsi için hazır mısınız?
1728965118755.jpeg

Yeni konular

Geri
Yukarı