Hayattaki amacınız ne?

Son düzenleme:
Paranormal şeyler yaşamak ve deneyimlerimi hikaye haline getirip 3 5 isim değişikliği ve mini bir abartma ile kitaplar yapıp satmak. Norma bir yazar omakta istiyorum ama paranormal çok ilgimi çekiyor. Ayrıca film oyuncusu olmak ve romantizm.
 
Hobilerimi kaliteli yaşamak ve onlara mümkün olan en uzun süreyi ayırabilmek hayat amacım.
Şuan öğrenciyim lise 4 son yılım üni okumak istemiyorum. bir an önce paramı kazanıp hobilerim icin kaliteyi sağlayacak olan ürün&cihaz lari almak istiyorum daha sonra zamanı satın almak için belirli miktar para biriktirip istifamı basmak istiyorum. 5 yıl çalışmadan kendimi gecindirecek paramı kazanıp hobilerimi doya doya yaşamak istiyorum

Hobilerim: sanal oyun oynamak, sanal sanatla uğraşmak, sanal müzik dinlemek.
 
D-5sLkoWwAA2Ghy.jpg
 
Hiçbir amacım yok. İki kişi çiftleşti diye istemediğim bir dünyaya geldim rastgele. Ne diye amacım olsun. Koca galaksi, kainat önümüzde duruyor ne başka bir gezegene gidebiliyoruz ne bir şey yapabiliyoruz. Ufacık hayatlarımızda, karıncadan farksız, önemsiz bir şeyiz. Fazla kasmaya gerek yok. 70 - 80 Yıllık bir ömrün amacı ne olabilir yani. Uğruna savaşmaya değer bir şey yok.
Geçen seneki düşüncelerim de bunlardı. Şu an da aşağı yukarı bu. Sormak istiyorum 1 yıl içinde senin bu yanıtındaki düşüncelerin değişti mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı