Hayattan çok mutsuzum

İlerde kendi ilgi alanlarına göre yapabileceğin şeyler daha da artacak. Şimdilik hiçbir şeyi kafana takmana gerek yok, çevrendeki olayları kendin büyültüyorsun. İlerde geçer.

Ergenliğe girmişsin kanka. Yapacak bir şey yok.

Ergenliğe yeni girmişsin normal, kendini herkesten iyi ve yüksekte görmenden belli. Abartılacak bir şey yok büyüyünce geçer.
Kendimi herkesten üstün gördüğümü nerden çıkardın? Sadece yaşıtlarımın sohbetinin ve mizah seviyesinin kötü olduğunu söylüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendimi herkesten üstün gördüğümü nereden çıkardın? Sadece yaşıtlarımın sohpetinin ve mizah seviyesinin kötü olduğunu söylüyorum.

Konuyu açtığın mesajı bir oku istersen güzel kardeşim.

Dostum hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz, bende çevremden, yaşadığım yerden çok haz etmiyorum ama bu seçemeyeceğim yani elimde olmayan bir durum olduğu için böyle şeylere kafamı takmıyorum ve gelecekte daha iyi bir yaşam süreceğimi umut ediyorum. Elinde olmayan şeyleri kafana takmamak haricinde yapabileceğin çok bir şey yok, ergenliğe muhtemelen yeni girmişsin(iz) klasik ergen psikolojisi. Bu günlerin de geçer illaki.

Konuyu açtığın mesajı bir oku istersen güzel kardeşim.

Reis anlama problemin mi var? Diyorum ki cevremde benim yasımda olan kisilerin hepsi salak salak mizahlar yapan hiçbir bilgisi olmayan cahil insanlar tabii ki mizah guzel bir şey ama cevremde kaliteli insan yok, bundan bahsediyorum yani benim yasimdaki kisileri asagilamiyorum. Konuyu buraya nasıl getirdin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum oncelikle tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim emin ol benim icin bu yazdiklarin cok degerli son gunlerde 1-2 saat kitap okuyorum ve pc suremi kisaltmaya calisiyorum. Ancak ders konusunda ne yapicagim konusunda hicbir fikrim yok yani 9. Siniftan kalma her dersten test kitabim var ancak suan 10'a gectim sence 9.sinif konularina goz gezdirip o konulardan 9.sinif testleri cozmem yararli olurmu?

Evet yararlı olur. Bu yaz 9.sınıf konularına bakıp testlerini çözebilirsin. Her sınıfı kendi senesinde bitirmek en iyisi. Yks de rahatlatır. PC yi komple bırakmak zorunda değilsin ama oyun oynamak seni eğlendirmek dışında bir şey yapmaz. Kitap oku,film izle, yeni arkadaşlar edinmeye çalış(mümkünse online olmasin). Hayat bu şekilde geçiyor. Öbür türlü geçmez hayat. Diğerlerinin ergenlik dediğine kulak asma. Gelip buraya derdini anlatan adama ergenlik normal demek saçmadır. Mutsuz olmanın tek sebebi ergenlik olamaz. Ben de mutsuzum simdi ben ergen miyim. Üniye geçicem az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…