Hayattan çok mutsuzum

İlerde kendi ilgi alanlarına göre yapabileceğin şeyler daha da artacak. Şimdilik hiçbir şeyi kafana takmana gerek yok, çevrendeki olayları kendin büyültüyorsun. İlerde geçer.

1687268724362.png

Ergenliğe yeni girmişsin normal, kendini herkesten iyi ve yüksekte görmenden belli. Abartılacak bir şey yok büyüyünce geçer.
Kendimi herkesten üstün gördüğümü nerden çıkardın? Sadece yaşıtlarımın sohbetinin ve mizah seviyesinin kötü olduğunu söylüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendimi herkesten üstün gördüğümü nereden çıkardın? Sadece yaşıtlarımın sohpetinin ve mizah seviyesinin kötü olduğunu söylüyorum.

Konuyu açtığın mesajı bir oku istersen güzel kardeşim.

Bu hayatta beni mutlu eden bir şey yok. Yani hiçbir şeyden mutlu olamiyorum. Oyunlar beni mutlu etmiyor ancak sırf zaman gecsin diye her gün PC basina 10 saatimi gomuyorum. Arkadas grubum yok en son 6 yıldır arkadas oldugum bir arkadas grubum vardi ancak bir tanesini arkadasindan vurdum ve artik konusmuyoruz. Yasadigim yeri begenmiyorum insanlar bile cok itici geliyor ve yasitlarim bana benim kadar olgun gelmiyor ornegin ben felsefe, siir, tarih gibi alanlari cok severim ve arastirim ancak cevremde bu tarzda biri yok. Hepsi dusuk seviye mizah yapan ergenlerden ibaret. Benim hedeflerim var asker olmak istiyorum hatta matematik alaninda ozel ders aliyorum ancak yasadigim yeri insanlari evimi ailemi ortamimi sevmedigim icin hiçbir şey icimden gelmiyor bu yuzden hiç eglenmesem bile tum gunumu PC de geciriyorum. Ve bu benim psikolojimi kotu etkilemeye basladi surekli sinirli ve agresifim evden cikmayida hiç sevmiyorum yani kendi istegimle en son 1 yil once evden ciktim onun disinda hiç evden de cikmiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardim edin.
Dostum hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz, bende çevremden, yaşadığım yerden çok haz etmiyorum ama bu seçemeyeceğim yani elimde olmayan bir durum olduğu için böyle şeylere kafamı takmıyorum ve gelecekte daha iyi bir yaşam süreceğimi umut ediyorum. Elinde olmayan şeyleri kafana takmamak haricinde yapabileceğin çok bir şey yok, ergenliğe muhtemelen yeni girmişsin(iz) klasik ergen psikolojisi. Bu günlerin de geçer illaki. :)

Konuyu açtığın mesajı bir oku istersen güzel kardeşim.

Reis anlama problemin mi var? Diyorum ki cevremde benim yasımda olan kisilerin hepsi salak salak mizahlar yapan hiçbir bilgisi olmayan cahil insanlar tabii ki mizah guzel bir şey ama cevremde kaliteli insan yok, bundan bahsediyorum yani benim yasimdaki kisileri asagilamiyorum. Konuyu buraya nasıl getirdin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim buradan yapabileceğimiz en fazla tavsiye vermek, öğüt vermek. Ama eğer senin gibi düşünen insanlar arıyorsan redditte ki subredditlere bakabilirsin. Orada bol bol din,felsefe muhabbetleri döndürüyorlar. Ayrıca 10 saat oyun oynuyorum demişsin. O 10 saati kitap okuyarak, film izleyerek geçirmen(kaliteli olanlarından bahsediyorum) daha mantıklı. Bu şekilde hayat geçmez. Ya batarsın ya da ayağa kalkıp devam edersin.

Kullancı Adım da da yazdığı gibi. Hayat ondan çok şey beklemediğin sürece seni tatmin eder. Dilekler hayatı mahveder.
Dostum oncelikle tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim emin ol benim icin bu yazdiklarin cok degerli son gunlerde 1-2 saat kitap okuyorum ve pc suremi kisaltmaya calisiyorum. Ancak ders konusunda ne yapicagim konusunda hicbir fikrim yok yani 9. Siniftan kalma her dersten test kitabim var ancak suan 10'a gectim sence 9.sinif konularina goz gezdirip o konulardan 9.sinif testleri cozmem yararli olurmu?

Dostum oncelikle tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim emin ol benim icin bu yazdiklarin cok degerli son gunlerde 1-2 saat kitap okuyorum ve pc suremi kisaltmaya calisiyorum. Ancak ders konusunda ne yapicagim konusunda hicbir fikrim yok yani 9. Siniftan kalma her dersten test kitabim var ancak suan 10'a gectim sence 9.sinif konularina goz gezdirip o konulardan 9.sinif testleri cozmem yararli olurmu?
Evet yararlı olur. Bu yaz 9.sınıf konularına bakıp testlerini çözebilirsin. Her sınıfı kendi senesinde bitirmek en iyisi. Yks de rahatlatır. PC yi komple bırakmak zorunda değilsin ama oyun oynamak seni eğlendirmek dışında bir şey yapmaz. Kitap oku,film izle, yeni arkadaşlar edinmeye çalış(mümkünse online olmasin). Hayat bu şekilde geçiyor. Öbür türlü geçmez hayat. Diğerlerinin ergenlik dediğine kulak asma. Gelip buraya derdini anlatan adama ergenlik normal demek saçmadır. Mutsuz olmanın tek sebebi ergenlik olamaz. Ben de mutsuzum simdi ben ergen miyim. Üniye geçicem az kaldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı