Hayattan keyif alamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gerald_Emo

Hectopat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
21 yaşımdayım, hiçbir şeyden keyif alamıyorum. Aseksüelim ve dini inançları araştırıyorum. Araştırdıkça dine bakış açım değişti, inançsız birisi oldum. Yaşamak için bir neden arıyorum, bulamıyorum. Çalışmayı bile istemiyorum, yıllarca çalışıp bir ev için çalışmayı anlamsız buluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
21 yaşımdayım, hiçbir şeyden keyif alamıyorum. Aseksüelim ve dini inançları araştırıyorum. Araştırdıkça dine bakış açım değişti, inançsız birisi oldum. Yaşamak için bir neden arıyorum, bulamıyorum. Çalışmayı bile istemiyorum, yıllarca çalışıp bir ev için çalışmayı anlamsız buluyorum.

Hocam bence psikolojik bir destek alın.

Son düzenleme:

Depresyondasınız, bir psikiyatr ile görüşün hocam.

Bu aseksüel bir şey, seksüel yok işte. Tri-seksüel vs. şeyler çıktığından beri zaten herkes kendini bir gruba katmaya çalışıyor. Aseksüele bakıyorsun, herhangi cinse ilgi duymama diyor. Erkek adam kendi cinsine zaten ilgi duymaz. Din din diye de milleti gaza getirdiler; sokakta 10 kişiyi çevirsem, “Ben din araştırıyorum abi, ateistim” diyor. Bunların hepsi gençliği bitirmek için, akıllara bunları sokarak yönlendirmek için yapılıyor. Sen şimdi diyeceksin “Yok, benim fikrim” vs. ama değil işte. YouTube’a giriyorsun, video var; dinler, cinsler vs. aklına giriyor. Bırak bunları, kapat at hayatından, boş iş hepsi. Eğer en son anında “Allah birdir, Muhammed onun kulu ve elçisidir” diyeceksen İslam’a yöneleceksin. Aksi takdirde yaşamaya devam et, illa yola girersin bir yerden.

Git gariban sevindir. Senden beterlerinin de olduğunu, birilerinin senin gibi depresyona dahi girmeye fırsatlarının olmadığını gör.

Bu aseksüel bir şey, seksüel yok işte. Tri-seksüel vs. şeyler çıktığından beri zaten herkes kendini bir gruba katmaya çalışıyor. Aseksüele bakıyorsun, herhangi cinse ilgi duymama diyor. Erkek adam kendi cinsine zaten ilgi duymaz. Din din diye de milleti gaza getirdiler; sokakta 10 kişiyi çevirsem, “Ben din araştırıyorum abi, ateistim” diyor. Bunların hepsi gençliği bitirmek için, akıllara bunları sokarak yönlendirmek için yapılıyor. Sen şimdi diyeceksin “Yok, benim fikrim” vs. ama değil işte. YouTube’a giriyorsun, video var; dinler, cinsler vs. aklına giriyor. Bırak bunları, kapat at hayatından, boş iş hepsi. Eğer en son anında “Allah birdir, Muhammed onun kulu ve elçisidir” diyeceksen İslam’a yöneleceksin. Aksi takdirde yaşamaya devam et, illa yola girersin bir yerden.
Olay gene dış kuvvetlere döndü, bırakın bu düşünceleri.

Nasıl onun fikri olmuyor dostum, böyle şeyler doğuştan gelir. Aseksüelliği kendin cümlede açıklayıp sonra nasıl yanlış anlamayı becerdin, anlamadım. Erkek de, kadın da onu heyecanlandırmıyor işte, olay bu. İsteyip de değiştirebileceğin bir şey değil bu; hoşlanmıyorsan, hoşlanmıyorsun. Dini araştırıp dinden dönmesi kadar normal bir şey yok, ülkedeki olan olaylardan sonra dinden soğumamak için insanın sorgulamıyor olması lazım neredeyse zaten.

Hocam ben şimdi çalışıyorum 16 yaşında refahım yok ekonomide kötü sen yüksek ihtimalle hayatını kurmuş birisin bu zorlukları aşmışsın bizim ülkemizde her şeyin ileri gitmesi gerekirken senin yaşadıklarından beter hallere gelmiş sizin gibi dini her planda öne koyanların nelere maal olduğu görülebiliyor din = ahlak kavramında düşünen sizlersiniz dinle ahlak bir olsa güzel bir halde olurduk daha fazla kendinizle gençleri kıyaslayıp üste çıkmaya çalışıyorsunuz.

Dostum okuduğunu anlayarak yanıtlamayacaksan yazdıklarımı alıntılama. Doğuştan gelen şeyin cinsel yönelimler (aseksüel bir şeyksüel vb) olduğunu söyledim. Kafanda kurup yanıt atma lütfen. Yeni nesilde psikoloji mi bıraktınız da bir şey yapsınlar? 30 yıl çalış ev alama araba alama mezun ol iş bulama bir ton şey. Sen haberleri açmıyorsun sanırsam baktıkça morali bozuluyor insanın. Polyannacılık yapan kanalları izliyorsan iş değişir tabii.

Hocam kendisinin düşünce tarzı ve neler düşündüğü ortada kavga etmeye değmez XD.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geri
Yukarı