Hayattan ne istendiğinizi bilmemek

Dostum yeni hobiler edinmeye çalış, elektro gitara başlayabilirsin. GYM çok iyi bir örnek mesela. Kendini meşgul edecek, yoracak bir şeyler bul. Yorulduğunda bunalıma giremeyeceksin, en önemlisi kendine dikkat edeceksin. Giyimine, kendine, hayatına önem vericeksin. Yolun sonunda kendini bulucaksın eminim... Bol şans kardeşim<3

Bence bi' spor salonuna yazıl. Sonucu üzmeyecektir

Psikiyatriste gitmenizi ve bunları anlatmanızı öneririm. Bir de şöyle bir şey var, Psikiyatristlerin her şeye yardımı dokunamaz. Mesela ben yalnızlık hissediyorum kendimi bildim bileli. İlaçlar bu konuda yardımcı olamaz bence. Ya da şöyle örnek vereyim; Korkuyorum, anksiyetem var diyelim, yaşadığım ülke güvende hissetmemi sağlamıyorsa ve güvenli değilse, tecavüzcüler serbest kalıyorsa, bu durumda korkmayayım diye ne kadar ilaç kullanırsam kullanayım, sorunun kaynağını çözmeyecektir.

Kanka kızlarla konuşurken utanıyorsan, kendin olmayı dene. Olabildiğince normal davran ve ilk mesajı atarken, veya ilk konuşmayı yaparken hiç düşünme. Sonra devamı gelir.

Gym. Sorununu kökten çözmez belki ama faydası dokunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…