theumtkyd
Hectopat
Bilgim yok hocam ben memnunum yani bu kadar.Bende almayı düşünüyorumda. Sizce 200 tl bir jbl kablolu kulaklık mı daha iyidir T13 mü?
Bilgim yok hocam ben memnunum yani bu kadar.Bende almayı düşünüyorumda. Sizce 200 tl bir jbl kablolu kulaklık mı daha iyidir T13 mü?
İz kalmasın diye siyah rengini almıştım.Hocam sizde hangi rengi var?
Peki müzik dinlerken bu kulaklık kablosuz denilecek bir kalitesi mi var yoksa bas ve tizler güzel mi?Bilgim yok hocam ben memnunum yani bu kadar.
Güzel hocam ben genelde görüşme yapmak ve video izlemek için kullanıyorum ama test amaçlı bir kaç basslı ve tizli müzik dinledim tatmin etti.Peki müzik dinlerken bu kulaklık kablosuz denilecek bir kalitesi mi var yoksa bas ve tizler güzel mi?
Peki siz hiç kutusunu alkollü ıslak mendille sildiniz mi? Alkollü ıslak mendille silince rengi matlaşıyor diye bir yorum okumuştum doğru mudur? Bende de siyah rengi var da.İz kalmasın diye siyah rengini almıştım.
Hayır hocam hiç denemedim.Peki siz hiç kutusunu alkollü ıslak mendille sildiniz mi? Alkollü ıslak mendille silince rengi matlaşıyor diye bir yorum okumuştum doğru mudur? Bende de siyah rengi var da.
1-Desibelinden memnun musunHocam bende T13 var memnunum sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.