Haylou GT1 incelemesi

Bu arada kulaklık için 3 gün önce onarılma talebi oluşturdum çünkü sağ tarafından az ses gelmeye başlamıştı bir süredir. Aras kargoyu çağırdım eve, göndermek için. 3 gündür bekliyorum. Aras pişmanlıktır.
Neyse bundan sonra daha kaliteli bir şey istiyorum. Alınca onu da incelerim bir süre sonra.
Sadece ses kalitesi değil hocam.
Bahsettiğiniz bağlantı sorunlarından hiç yaşamadım ben Plus modelinde.

Bu hafta bir Plus incelemesi yapayım bari.
Aynen, Qualcomm çip olduğu için. RealTek büyük ihtimalle en ucuzu. Onun için böyle.
Ve çoğu çok ucuz modelde RealTek oluyor.
Eğer GT1 için para iadesi yapılırsa Soundpeats TrueEngine 3SE almayı düşünüyorum. İki gündür arada arada incelemelerini izliyorum. Emin oldum tam istediğim tarzda ses karakteristiği olan nispeten fiyat performans bir ürün. Alırsam incelemesini yaparım.
Tabii o zamana kadar fiyatı daha da artar veya stoğu biterse başka bir şey de alabilirim.
Güncelleme:
RealTek çip dedim ama ne olduğunu demedim. RealTek 8763 çip var içinde. 8763 çipinin varyantları var. Varyantını bulamadım ama Mi TWS Basic S / Redmi Airdots S'te Realtek RTL8763BFR çipi varmış. GT1 ile bu model çok benzer iki model. Sanırım çip de aynıdır.

Son düzenleme:
Elinize sağlık, güzel inceleme. Ben de bir süre kullandım.
Geçtiğimiz haftalarda Amazon.com.tr'de 135 TL'ye satılıyordu, o fiyat için başarılı modeldi.
Son ses seviyesi çok yüksek sesle müzik dinleyenlere yetersiz gelebilir.
Bir eksisi de kutunun şarjını göremiyor oluşumuz. En azından belirli renklerde yanıp sönen bir led eklenebilirdi. Sadece şarja takınca kırmızı yanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…