Haylou Solar LS05 bu tarihte alınır mı?

Oakgn45

Decapat
Katılım
30 Nisan 2021
Mesajlar
567
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Monster Abra A5 V16.5.2 / nVIDIA® GeForce® GTX1650 / Intel® Comet Lake Core™ i5-10200H / 16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 2933MHz / 500GB CRUCIAL P2 PCIe M.2 2280
Başlıkta olduğu gibi. Sizce alınır mı?
 
Biraz vakit geçti. Acil değilse yeni fiyat/performans modelleri bekleyebilirsiniz. Ama LS02 ile aynı donanıma sahip sayılır ve LS02 daha kibar. Ona da bakabilirsiniz illa almak istiyorsanız.
 
Sanırsam bu zamanda gibi bir şey demek istediniz belirli bir tarih aradı gözüm başta, o şekilde düşünürsek bu zamanda neredeyse hiçbir şey hak ettiği fiyat değil cidden ihtiyacınız yoksa almayın.
 
12 Eylül'den beri kullanıyorum çok bir şey beklememek gerekiyor akıllı bilekliğin saate dönüşmüş versiyonu gibi desem yanlış olmaz kalp ritmini ölçüyor bildirimler geliyor vesaire onun dışında malzemesi çok kötü takınca kaşındıran cinsten değil kordonu değiştirebilirsiniz zaten ama saatin kendisi de saat ağırlığında değil normalde saatin belli bir ağırlığı olur bunda o yok kıyaslamak mantıklı değil biliyorum ama birkaç kere Watch GT takma fırsatım oldu aralarındaki kalite ağırlığında bile hissettiriyor kendisini bence hiç daha önce kullanmadıysanız akıllı saat alıp denenmek için mantıklı olabilir fiyatı da çok yüksek değil zaten ben o amaçla alıp denedim akıllı saatin şu an için hayatıma ekstra bir katkısı olmadığını görünce normal saat takmaya devam ettim evde köşede duruyor. Unutmadan 6 veya 7 farklı arayüzü var ve Mi Band 5'teki falan gibi ekstra yükleyemiyorsunuz sadece gömülü gelenler başka merak ettiğiniz soru varsa cevaplayabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı